ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

VIDEO: Το σέξι mambo της Τζένης Μπαλατσινού στο “Dancing”!

Με ένα σέξι mambo που «πάντρεψε» το χορό με την πασαρέλα, εντυπωσίασε κοινό, κριτές και τηλεθεατές η Τζένη Μπαλατσινού.
Η σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου, μετά την
καταπληκτική της χορογραφία, εκμυστηρεύτηκε ότι είχε τρακ γιατί την έβλεπε ο… Γιάννης Λάτσιος, με τον οποίο να σας θυμίσουμε είναι και κουμπάροι!
Μάλιστα όπως αποκάλυψε, ο κουμπάρος της ήταν αυτός που ευθύνεται αποκλειστικά για την παρουσία της στο show.
Αφού αντάλλαξε φιλοφρονήσεις με την Ζέτα την οποία συμβούλεψε να παντρευτεί και να αποκτήσει σύντομα παιδάκι, ήρθε και η ώρα να… «περιποιηθεί» τον Γιάννη Λάτσιο:
«Ο Γιάννης φέτος είναι πολύ κακός. Και βλέπω ξυριστήκατε μπράβο σας. Σας πάει πιο πολύ. Ήσασταν χειρότερα προχθές που σας είδα», του είπε αστειευόμενη η Τζένη Μπαλατσινού.
Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 και κριτής του show από την άλλη, ανταπέδωσε το πείραγμα ενώ της έκανε και την πρόταση να λάβει μέρος στο επόμενο ”Dancing”! «η θέση σου του χρόνου είναι εδώ. Πρέπει να χορέψεις!» της είπε.
Αν θα χορέψει δεν το ξέρουμε, αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι η παρουσία της Τζένης Μπαλατσινού στο live του «Dancing», αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι με τον σύζυγο της Πέτρο Κωστόπουλο και τον Γιάννη Λάτσιο, όχι μόνο είναι κουμπάροι, αλλά εξακολουθούν να κάνουν και κολλητή παρέα.Με την κουμπάρα πάλι –Ελένη Μενεγάκη-, δεν τα λένε πια, ωστόσο οι σχέσεις τους είναι καλές.
star

Δεν υπάρχουν σχόλια: