ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ: Δείτε ό,τι συνέβη στην τελευταία εκπομπή για φέτος (video)

Η βραδιά ξεκίνησε με μία αναδρομή στην πορεία του Λάκη Λαζόπουλου, μέχρι να "πέσει" ο ήλιος και να υποδεχτούμε τον ίδιο.
Δείτε το αφιέρωμα:



Στο κατάμεστο Κηποθέατρο Αλκαζάρ η Θεσσαλία υποδέχτηκε τον Λάκη Λαζόπουλο και το "Αλ Τσαντίρι" μεπαρατεταμένο χειροκρότημα που τον έκανε να βουρκώσει.
Ο Λάκης παρουσίασε για ακόμη μία χρονιά τα βραβεία "Παπαρίων", θυμίζοντάς μας πρόσωπα, στιγμιότυπα και ατάκες που ...έγραψαν ιστορία στο "Αλ Τσαντίρι" της φετινής χρονιάς.
Δείτε τα βραβεία "Παπαρίων 2011":

Στο πλευρό του βρέθηκαν και πολλά...."ξαδέλφια" της μεγάλης θεατρικής οικογένειάς του που καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό. 
Απολαύσαμε την Ελένη Γερασιμίδου στο ρόλο της Ελενίτσας, τον κομμωτή Τάσο Παλαντζίδη, τον Γιάννη Ζουγανέλη στο ρόλο του γιατρού, την ξαδέλφη Βάσια Τριφύλλη, τον ξάδελφο Βασίλη Τσιβιλίκα, τον γαμπρό-κασερά Στάθη Ψάλτη, τον Γιώργο Κωνσταντίνου που ήρθε να "σώσει" από τον γάμο τον ξάδελφο Μήτσο, τονΧάρρυ Κλυνν και την "συνομιλία" του με τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και τους "συμπέθερους" όπως τους αποκάλεσε Θύμιο Καρακατσάνη και Κώστα Βουτσά που έδωσαν τη δική τους νότα στη βραδιά.
Δείτε αποσπάσματα με τους καλεσμένους επι σκηνής:

Τη μελωδική νότα της βραδιάς έβαλε η Χάρις Αλεξίου,ταξιδεύοντάς μας με τα τραγούδια της.
Δείτε την να ερμηνεύσει το "Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια":
  
Η βραδιά έκλεισε όπως ξεκίνησε...με συγκίνηση. Ο Λάκης Λαζόπουλος ευχαρίστησε το θεσσαλικό κοινό, και το θεσσαλικό θέατρο, τους καλεσμένους του, καθώς και τους συνεργάτες του που κατάφεραν να στήσουν την εκπομπή αυτή στη Λάρισα. Ευχαρίστησε και την μητέρα του η οποία βρισκόταν στο κοινό και που όπως είπε ζούσε για αυτή τη βραδιά.
"Είχα αλήθεια μεγάλο καημό να έρθω να παίξω στη Λάρισα γιατί εδώ είναι η ζωή μου, οι φωνές, οι εικόνες μου, από εσάς έκλεψα το χιούμορ, τις φράσεις, από τους συγγενείς του φίλους. Και ξέρω πολύ καλά ότι δέντρο χωρίς ρίζες γίνεται καυσόξυλα για τζάκι" είπε συγκινημένος.
Τέλος, ανανέωσε το τηλεοπτικό ραντεβού με τους τηλεθεατές για την νέα τηλεοπτική χρονιά.
"Είχα προγραμματίσει άλλα πράγματα να κάνω γαι τα επόμενα δύο χρόνια. Τα είχα προγραμματίσει καιρό. Κάποια από αυτά δεν μπορώ να μην τα κάνω. Αλλά δεν μπορώ στους δύσκολους καιρούς να εγκαταλείψω τους συνεργάτες μου. Ξέρω πάρα πολύ καλά ότι κάθε πόρτα που κλείνει, δύσκολα ανοίγει μία άλλη. Δεν μπορώ λοιπόν να αφήσω όλους αυτούς που δουλεύουν μαζί με εμένα σκληρά τόσα χρόνια. Ο καθένας στη θέση που βρίσκεται οφείλει να στηρίζει το δικό του κύκλο ανθρώπων τουλάχιστον. Γιατί εγώ δεν είμαι το "Τσαντίρι" είμαστε όλοι. Έτσι, το "Τσαντίρι" θα συνεχίσει το πως το που θα το πούμε από Οκτώβριο."
Δείτε την αποφώνηση του Λάκη και το τέλος της εκπομπής:

Δείτε περισσότερα θέματα
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: