ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Δεν γουστάρουν καβαλάρηδες, τη… βρήκαν μεταξύ τους! (video)

Πιθανότατα το πιο αστείο ατύχημα της χρονιάς (αν μπορεί να σταθεί τέτοιος μάλλον αδόκιμος όρος) συνέβη στην πίστα του Magny-Cours. Οι υπέρμαχοι της άποψης πως μια μέρα οι μηχανές θα αποκτήσουν συνείδηση και θα στραφούν εναντίον του ανθρωπίνου είδους μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι. Το παρακάτω βίντεο αποτελεί αδιάψευστη απόδειξη. Δείτε το video...

Σε μια φαινομενικά απλή κούρσα για το πρωτάθλημα Promosport, ένας πιλότος φάνηκε να χάνει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και βρέθηκε στην άσφαλτο. Όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις, σύντομα και άλλοι αναβάτες ακολούθησαν και δύο εξ αυτών έμειναν εκτός αγώνα. Μέσα στη φούρια τους έτρεξαν προς τις μηχανές για να τις καβαλήσουν και να συνεχίσουν την κούρσα. Σύντομα ανακάλυψαν πως τα διαολομηχανήματα ήδη είχαν μπει στη φάση 2 του σχεδίου τους για παγκόσμια κυριαρχία.
Έχοντας αναπτύξει συνείδηση και προφανώς σεξουαλική ταυτότητα, μπλέχτηκαν σε έναν ερωτικό χορό, γράφοντας τους πιλότους κανονικά. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, η μία από τις δύο μηχανές -η θηλυκή- σε εννέα μήνες θα φέρει στον κόσμο ένα… σκουτεράκι.
Και τότε θα μπει σε εφαρμογή η φάση 3…

 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: