ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Οδηγός έκλεισε όλο το κέντρο της Ξάνθης και εξαφανίστηκε... (video)

Όσα έκανε είχαν σαν αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στο κέντρο για αρκετή ώρα, να κληθεί η αστυνομία και να μαζευτεί αρκετός κόσμος που παρακολουθούσε με χιουμοριστική διάθεση τα γεγονότα.
Η μεσήλικας γυναίκα αποφάσισε ξαφνικά ότι θέλει να
κινηθεί αντίστροφα. Έτσι ξεκίνησε τις προσπάθειες για να κάνει αναστροφή! Μετά από πολλές κινήσεις και ίσως και κάποιο πανικό, το αμάξι βρέθηκε να κλείνει και τις δύο λωρίδες του δρόμου. Και ενώ οι οδηγοί για εκατοντάδες μέτρα, γύρω από την πλατεία είχαν ακινητοποιηθεί, η οδηγός εγκατέλειψε το ΙΧ όχημά της στη μέση του δρόμου και εξαφανίστηκε!
Άμεσα έφτασε περιπολικό της Αστυνομίας και δικυκλιστές ενώ ο κόσμος είχε μαζευτεί για να παρακολουθήσει το αξιοπερίεργο γεγονός. Τελικά μόλις ένας οδηγός αποφάσισε να κινήσει το όχημά της στη μία πλευρά του δρόμου για να ελευθερώσει το ένα ρεύμα, η γυναίκα εμφανίστηκε και πάλι, ξαφνικά, και διαπληκτίστηκε με τον Αστυνομικό επειδή το όχημά της μετακινήθηκε.
Τελικά η γυναίκα-οδηγός πήρε το αμάξι της και εξαφανίστηκε, μάλλον χωρίς την άδεια της Αστυνομίας καθώς άμεσα οι δικυκλιστές την καταδίωξαν...

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: