ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Β΄ Εθνική πλέι-οφ: Διαγόρας – Δόξα Δράμας 0-1

Το γεγονός ότι η Δόξα Δράμας κέρδισε 1-0 το «γηπεδούχο» στη… Φυλή Διαγόρα για την πρεμιέρα των πλέι-οφ της Β΄ Εθνικής μικρό ενδιαφέρον παρουσιάζει μπροστά στα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν στην αναμέτρηση των δύο ομάδων.
Οι «μαυραετοί» παρατάχθηκαν με μόλις 12 ποδοσφαιριστές, αλλά τα καλύτερα ήρθαν στη συνέχεια. Ο αγώνας ξεκίνησε με 30 λεπτά καθυστέρηση, καθώς οι διαιτητές αρνούνταν να μπούνε στον αγωνιστικό χώρο αν πρώτα δεν πληρωνόταν, όπως μπορούν να κάνουν βάσει κανονισμού. Τελικά, η λύση δόθηκε με μία επιταγή.
Στα αγωνιστικά, το ματς δεν προσέφερε τίποτα το ιδιαίτερο, πέρα από την… γκολάρα του Τσιμπλίδη στο 71΄ από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Νωρίτερα, στο 31΄ οι Δραμινοί είχαν δοκάρι σε σουτ του Κουμπούρογλου, προηγουμένως, όμως, η μπάλα είχε κοντράρει και άλλαξε τροχιά.

Διαγόρας: Χειμωνέτος, Σκόνδρας, Πεταυράκης, Αυγενικού, Τομάζος (33′ Κενενούνης), Μπαούρης (86′ Mαλλιάκας), Πράγκος, Χατζηκοσμάς (80′ Χατζηπέτρος), Μαριεττάκης, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος
Δόξα Δράμας: Tοπαλίδης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Σιάκας, Χλωρός, Ν. Τσιμπλίδης, Ρούτσης, Καρακώστας, Κούμπρογλου (73′ Τρελλόπουλος), Βέρτζος, Ρ. Τσιμπλίδης

Η βαθμολογία
1. ΟΦΗ 7
2. Δόξα Δράμας 4
3. Λεβαδειακός 2
4. Διαγόρας 0
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: