ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Φονική συμπλοκή με θύμα 19χρονο Βρετανό

Νεκρός έπεσε ένας 19χρονος Βρετανός τουρίστας μετά από συμπλοκή που συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης στον Λαγανά της Ζακύνθου, με δράστη ένα 21χρονο οδηγό ταξί.
Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία, καθώς και ο φίλος του ως συνεργός
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι και τέσσερις φίλοι του άτυχου Βρετανού.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη έξω από ταχυφαγείο, στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά στις 3.05 τα ξημερώματα. Ο άτυχος Βρετανός μαζί με τους τέσσερις φίλους του διαπληκτίστηκαν με δύο οδηγούς ταξί, οι οποίοι εκείνη την ώρα ήταν σταθμευμένοι στον δρόμο.

Οπως υποστήριξε ο δράστης ενοχλήθηκαν γιατί οι νεαροί Βρετανοί τουρίστες τους ενοχλούσαν με λέιζερ. Λίγο αργότερα ο δράστης πήρε ένα μαχαίρι που είχε μέσα στο ταξί και το κακό δεν άργησε να γίνει.
Ο 19χρονος Βρετανός Ρόμπερτ Τζέιν Σεβάζ τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαιριά στην καρδιά, ενώ οι φίλοι του φέρουν τραύματα στην κοιλιά, στην πλάτη και σε όλο τους το σώμα.
Αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή ο δράστης μαζί με τον φίλο του εξαφανίστηκαν και πέταξαν το μαχαίρι στη θάλασσα.
Τρεις ώρες αργότερα, στις 6.30 το πρωί, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 21χρονο ταξιτζή στο σπίτι του και λίγο αργότερα τον 25χρονο φίλο του ως συνεργό, γιατί όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί, παρακολουθούσε όλα όσα συνέβαιναν, χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια να σταματήσει τον συνάδελφό του, αλλά και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν μαζί.
Οι τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Ζακύνθου.
Το πρωί δύτες έπεσαν στη θάλασσα, στο σημείο που υπέδειξε ο δράστης και βρήκαν το μαχαίρι.
Συμπλοκή με τραυματισμό στην Χαλκιδική
Επεισόδιο μεταξύ τριών αλλοδαπών σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Χανιώτη Χαλκιδικής, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός εξ αυτών.
Ειδικότερα, για άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής, ενεπλάκησαν σε επεισόδιο ένας Αρμένιος και δύο Αλβανοί, όπου ο πρώτος τραυμάτισε με μαχαίρι σοβαρά στην κοιλιακή χώρα τον έναν Αλβανό και ελαφρά στο δεξιό μηρό τον δεύτερο.
Οι τραυματίες διακομίστηκαν για την παροχή πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο της περιοχής και ακολούθως στη Θεσσαλονίκη όπου νοσηλεύονται, εκ των οποίων ο πρώτος σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο δράστης μετά το συμβάν τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση διαφεύγοντας την σύλληψη και αναζητείται εντός ορίων αυτοφώρου.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: