ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Καλλιστεία 2011: Και όμως έγιναν!

Ο Βασίλης Πρεβελάκης το ’πε και το ’κανε!
Ο εκπρόσωπος των διεθνών καλλιστείων στη χώρα μας με δική του διοργάνωση -και χωρίς τη στήριξη του ΑΝΤ1- επέλεξε την Ελληνίδα που θα μας εκπροσωπήσει στα διεθνή καλλιστεία «Μις Υφήλιος».
Πρόκειται για την 23χρονη Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μια αληθινή καλλονή με ξεχωριστή καριέρα σε μεγάλους οίκους μόδας του εξωτερικού. Μάλιστα, πρόσφατα την επέλεξαν οι διάσημοι σχεδιαστές Dolce & Gabbana ως βασικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας τους.
Την περασμένη Πέμπτη σε γνωστό αθηναϊκό ξενοδοχείο έλαβε χώρα το casting για την εκλογή της Ελληνίδας που θα κερδίσει τον τίτλο Μiss Universe Greece και στις 12 Σεπτεμβρίου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στα διεθνή καλλιστεία «Μiss Universe 2011», στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Η αναμέτρηση έγινε μεταξύ δέκα κοριτσιών, τα οποία στην πλειοψηφία τους είχαν τα προσόντα που χρειάζονται για ένα τόσο δύσκολο διαγωνισμό ομορφιάς, στον οποίο συμμετέχουν εκατό καλλονές από αντίστοιχες χώρες του πλανήτη.


Η κριτική επιτροπή, που αποτελούταν από τον χορογράφο Φώτη Μεταξόπουλο, τον σχεδιαστή μόδας Θοδωρή Τρανούλη, τον φωτογράφο Λευτέρη Σιαράπη και τη Μις Ευρώπη Ισαβέλλα Δάρρα, δυσκολεύτηκε πολύ να επιλέξει τη νικήτρια.
Η μάχη δόθηκε στήθος με στήθος μεταξύ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου (που κέρδισε τον τίτλο) και της Ελένης Μιαρίτη, 21 χρόνων, η οποία είναι φοιτήτρια Νομικής και μοντέλο και στέφθηκε Αναπληρωματική. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα στείλουμε στο εξωτερικό μια Ελληνίδα με σπουδαία προσόντα που επελέγη με πλειοψηφία. Θέλω να τονίσω ότι και οι δέκα κοπέλες που συμμετείχαν στο casting είναι υψηλού επιπέδου από κάθε πλευρά!», τόνισε στην «Epresso» ο Βασίλης Πρεβελάκης.
Οι υπόλοιπες οκτώ κοπέλες που συμμετείχαν στο casting είναι: Ελενα Γιάννη (21 ετών, μοντέλο-φοιτήτρια ΑΣΟΟΕΕ), η Μαρίνα Καμηλά (21 ετών, φοιτήτρια Μάρκετινγκ σε ΤΕΙ), η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη (21 ετών, σχεδιάστρια μόδας), η Στεφανία Μπρούγγου (19 ετών, φοιτήτρια δημοσιογραφίας στην Πάντειο), Ιουλιέτα Παπαπολυχρονιάδου (24 ετών, φοιτήτρια φαρμακευτικής σχολής), Μαρία Πουλοπούλου (22 ετών, φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών), Δήμητρα Σάμας (27 ετών, φοιτήτρια στον τομέα των Διεθνών Επιχειρήσεων) και Μαρία Χάψα (21 ετών, φοιτήτρια Ιατρικής).
Espressonews

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: