ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δήθεν συνταξιούχοι αστυνομικοί πωλούν ημερολόγια του 2012 «απειλώντας» επιχειρηματίες

Καλά διαβάσατε… Απατεώνες οργώνουν την επαρχία και πωλούν από τα μέσα καλοκαιριού ημερολόγια του 2012!!!
Περιγράφουμε το σκηνικό της απάτης όπως ακριβώς συνέβη. Παραθέτουμε και την μαρτυρία του θύματος στο NOW24.GR ,που μάταια προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει πως του πήραν 100 ευρώ σε δευτερόλεπτα χωρίς μάλιστα να κόψουν καμία απόδειξη για τέσσερα ημερολόγια «του συλλόγου φίλων ελληνικής αστυνομίας» που όπως του είπαν «θα ήταν καλό για τον ίδιο να τα αγοράσει όλα μαζί» .
Παλιό αυτοκίνητό σταματάει έξω από συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων στην Κάρυστο.
Δύο άνδρες, αρκετά ευτραφείς, με μαύρα γυαλιά και σκληρά χαρακτηριστικά, βγαίνουν και περιεργάζονται το χώρο.
Ο ανυποψίαστος ιδιοκτήτης που εκείνη την ώρα προσπαθεί να
εξυπηρετήσει δυο οικογένειες που μόλις έχουν φτάσει τους ρωτά τι ζητούν.
Εκείνοι με ψαρωτικό ύφος και θράσος του απαντούν «Αστυνομία»!!! και του ζητούν -άκουσον, άκουσον- να τους ακολουθήσει (…) καθώς τον θέλουν για προσωπικό του ζήτημα.
Την έκπληξη διαδέχεται η ανησυχία τόσο για τον επιχειρηματία όσο και για τους πελάτες που αρχίζουν να αναρωτιούνται που έχουν μπλέξει (οικογενειακές διακοπές σε απατεώνα – δολοφόνο -κλέφτη όλα περνούν από το μυαλό τους σε κλάσματα δευτερολέπτου).
Οι θρασύτατοι απατεώνες του απευθύνονται με συνωμοτική φωνή και του ζητούν να τους οδηγήσει «σε ένα μέρος να μιλήσουμε ήσυχα».Εκείνος τους δείχνει το γραφείο του. Τότε τον βουτούν σχεδόν παραμάσχαλα και τον συνοδεύουν.
Τα λεπτά περνούν βασανιστικά έως ότου βγαίνουν όλοι μαζί. Τον αποχαιρετούν με το χαμόγελο στα χείλη επιβιβάζονται στο όχημα και φεύγουν με μεγάλη ταχύτητα.
Ο επιχειρηματίας έχει μείνει αποσβολωμένος… και με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του πλησιάζει τους πελάτες του κρατώντας έντυπα στα χέρια του.
«Φαντάστηκα ότι πρόκειται για κάποια καταγγελία αλλά …» προλαβαίνει να ψελλίσει πριν ο ήχος του κινητού του τηλέφωνου τον διακόψει.
Είναι ο συνάδελφος του από γειτονικό συγκρότημα ενοικιαζόμενων στούντιο στην περιοχή Μπούρος της Καρύστου.«Δεν πιστεύω να την πάτησες και να αγόρασες ημερολόγια... είναι απατεώνες. Εγώ τους πήρα στο κυνήγι».
Ο κυρ Θόδωρος κλείνει το τηλέφωνο και πιάνει το μέτωπο του. Αιφνιδιάστηκε και την πάτησε σαν πρωτάρης πριν προλάβει να σκεφτεί λογικά.
Αυτά, για να προσέχουμε εμείς οι υπόλοιποι, γιατί το θράσος των απατεώνων δεν έχει όρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: