ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Στη Λάτσιο ο Σισέ με 2,1 εκ. ευρώ το χρόνο

Μετά από τη διετή παρουσία του στην Ελλάδα ο Γάλλος σούπερ σταρ ετοιμάζει οριστικά τις βαλίτσες του για τη Ρώμη. Ο μάνατζερ του, Φιλίπ Πιολά, θα βρεθεί εντός της ημέρας στην "Αιώνια πόλη" για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεγάλη μετεγγραφή.
Μπορεί να τράβηξε αρκετό καιρό το φλερτ Λάτσιο-Σισέ αλλά τελικά ο "γάμος" θα γίνει. Ο παίκτης συμφώνησε στην πρόταση 2,1 εκ. ευρώ το χρόνο που του έκαναν οι Λατσιάλι και πλέον απομένει να πάει στην Ρώμη, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Ο Παναθηναϊκός που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα αφού ο Σισέ ήθελε να φύγει, θα βάλει στα ταμεία του 6 εκ. ευρώ αλλά είναι βέβαιο ότι το κενό που αφήνει ο Γάλλος δύσκολα θα καλυφθεί.
Σε δύο χρόνια σημείωσε 55 γκολ αλλά κυρίως έγινε το απόλυτο ίνδαλμα της εξέδρας. Ο παίκτης που έβγαζε στο γήπεδο το πάθος που όλοι ήθελαν να δουν, ενώ την ποιότητα του κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει.
Εν μέσω του μεγαλύτερου σκανδάλου στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μόνο θλίψη προκαλεί στους ποδοσφαιρόφιλους να βλέπουν το μεγαλύτερο όνομα που αγωνιζόταν στη Σούπερ Λίγκα, να αποχαιρετά.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: