ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Δ' Εθνική: Τα νέα του 3ου ομίλου

Πυρσός Γρεβενών: Εξελίξεις από βδομάδα.
Συνεχίζονται κανονικά οι εγγραφές μελών στον Πυρσό Γρεβενών.
Την επόμενη βδομάδα θα γίνει και το Δ.Σ. της ομάδας και έτσι θα ξεκινήσει και ο προγραμματισμός του συλλόγου για την νέα αγωνιστική σεζόν. 


Γρεβενά Αεράτα: Στις 23 του μηνός ξεκινά η προετοιμασία
Λίγες ημέρες απομένουν ώστε να ξεκινήσει η χρονιά για τα Γρεβενά Αεράτα.
Στις 23 Ιουλίου έχουν δώσει ραντεβού ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ, όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.
Στην ομάδα εντάχθηκαν ακόμη δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές, ο Ι. Ίττης (Γαλατινή) και ο Νατσιόπουλος (Ιτέα Γρεβενών) που θα δώσουν το παρόν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Ο μόνος προβληματισμός είναι το γήπεδο και απασχολεί έντονα το αθλητικό τιμ της ομάδας, διότι το ΔΑΚ Γρεβενών είναι υπό κατασκευή και δεν γνωρίζει κανείς αν θα είναι έτοιμο έως την έναρξη του πρωταθλήματος.


Νάουσα: Συνεχίζονται οι επαφές...
Μετά την απόκτηση του Νίκου Τρύφωνα από τον Αχιλλέα Νάουσας, η διοίκηση της ομάδας στρέφεται σε επαφές με τους ποδοσφαιριστές.
Ωστόσο το συγκρότημα του κ. Αργυρίου δεν έχει προχωρήσει σε κάποια άλλη μεταγραφή, αλλά η συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές προχωρούν.
Στόχος της ομάδας είναι να ολοκληρωθεί το ρόστερ κατά ένα μεγάλο ποσοστό μέχρι το τέλος του μήνα, ώστε να "δέσει" στην προετοιμασία.


Λευκάδια: Δεν βιάζονται
Γρήγορα οργανώθηκαν στα Λευκάδια, αφού νωρίς νωρίς ξεκαθάρισε το θέμα του Τόλη Τερζή, ο οποίος παρέμεινε και ο βασικός κορμός, που επίσης θα είναι τη νέα χρονιά στην ομάδα.
Επίσης, αποκτήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής και όπως γίνεται αντιληπτό ο σχεδιασμός βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.
Για αυτό λοιπόν, στα Λευκάδια δεν βιάζονται πλέον και θέλουν να κάνουν προσεκτικές κινήσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Να σημειώσουμε πως έχουν αποκτηθεί οι Δημ. Σίμος (Κουφάλια) και ο Δήμος Συμπεθέρης (Αλεξάνδρεια).


Ακαδημία Πλαταμώνα: Στρέφεται σε μικρούς
Μετά την μεταγραφή του Σαρπότα η Ακαδημία Πλαταμώνα στρέφεται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Σάκης Λιάγκας, θέλει να αποκτηθούν ταλέντα, οι οποίοι παράλληλα θα ανήκουν στην κατηγορία των "μικρών" που χρειάζονται στην Δ Εθνική.
Για αυτό, στην ομάδα κοιτούν περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών και από τη νέα εβδομάδα ίσως να υπάρξουν και ανακοινώσεις.
Ολυμπος Λεπτοκαρυάς: Έχουν μείνει πίσω-Ίσως την Παρασκευή η διοίκηση
Δεν υπάρχουν εξελίξεις στον Ολυμπο Λεπτοκαρυάς. Οι άνθρωποι της ομάδας, έλεγαν πως μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα ανακοινωθεί η διοίκηση, ώστε να ξεκινήσει και ο προγραμματισμός του συλλόγου, ωστόσο, τίποτα τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως την Παρασκευή ανακοινωθεί η διοίκηση, γιατί αλλιώς ο σχεδιασμός πάει πολύ πίσω.
Αλεξάνδρεια: Αβέβαιο το μέλλον www.periferiako.com
Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η Αλεξάνδρεια η οποία έχει πολλές πιθανότητες να μην συμμετάσχει και στο επόμενο πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές, ο ένας μετά τον άλλον, παίρνουν τα δελτία τους και αποχωρούν και όπως, γίνεται αντιληπτό το πρόβλημα που δημιουργείται είναι πολύ μεγάλο...
Πάντως, δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμη και άπαντες περιμένουν να βρεθεί μια λύση, όπως για παράδειγμα να "μπει" στην ομάδα κάποιος επενδυτής...
periferiako
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: