ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Σύλληψη του προέδρου της πρωταθλήτριας Φενέρμπαχτσε, κι άλλων 30 ατόμων, για στημένα παιχνίδια!

Σε επιχείρηση – σκούπα προχώρησε η τουρκική αστυνομία κι από τις 7 το πρωί της Κυριακής, συνέλαβε τον πρόεδρο της πρωταθλήτριας Φενέρμπαχτσε, όπως και άλλα 30 άτομα. Η κατηγορία; Στημένα παιχνίδια στο τουρκικό πρωτάθλημα για την περίοδο 2010-11!
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, τα οποία καλύπτουν με διαδοχικά δελτία ειδήσεων και τηλεγραφήματα τις εξελίξεις, ο Αζίζ Γιλντιρίμ (photo) εντοπίστηκε στο σπίτι του και με το που ξημέρωσε οδηγήθηκε στη φυλακή. Πέρα από το σπίτι του, έρευνες έγιναν και στα γραφεία της πρωταθλήτριας ομάδας, στο στάδιο "Σουκρού Σαράτοσγλου", όπως και σε άλλες περιοχές της Αττάλειας. Μέσα στους συλληφθέντες είναι και οι ποδοσφαιριστές Ουμίτ Καράν (Εσκίσεχισπορ) Σερκάν Καλίκ (Γκεντσεμπιρλιγκί), Σερντάν Κιουλμπίγκ (Ανκαραγκουτσού, παλιός παίκτης και της Φενέρ), όπως και ο αντιπρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Νεβζάτ Σακάρ και ο αντιπρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Σεκίπ Μοστουρόγλου.
Γίνεται πλέον ευκόλως κατανοητό, πως τα πάντα είναι ανοιχτά, καθώς αναμένεται και η τοποθέτηση της UEFA, η οποία φαίνεται πως έχει λειτουργήσει αντίστοιχα με την ελληνική Σούπερ Λίγκα και σε άλλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αφού η Φενέρμπαχτσε ως πρωταθλήτρια μπαίνει στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι αυτονόητο πως οι φίλοι της δημοφιλούς ομάδας, εδώ και λίγες ώρες κάθονται... στα κάρβουνα, καθώς το φως από τον «κήπο του φάρου» όπως είναι και η ελεύθερη μετάφραση της ονομασίας της, πλέον τρεμοπαίζεi.
contra 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: