ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Η Μάρω Κοντού σε περιπέτεια υγείας

Πρόβλημα με την υγεία της αντιμετωπίζει η Μάρω Κοντού ύστερα από ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της. Ωστόσο η σπουδαία ηθοποιός δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να γλιτώσει το χειρουργείο. Είναι από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς και μας έχει προσφέρει σημαντικές ερμηνείες μέσα από τους ρόλους της σε κινηματογραφικές ταινίες αλλά και θεατρικές παραστάσεις.
Πριν από μια βδομάδα όμως η Μάρω Κοντού, λίγο πριν ετοιμαστεί για τις καλοκαιρινές διακοπές της και ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, δεν πρόσεξε, παραπάτησε και γλίστρησε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι της. Στην αρχή δεν έδωσε τη δέουσα προσοχή, αλλά όσο περνούσε η ώρα ο πόνος αυξανόταν, οπότε συνειδητοποίησε πως πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό από ένα απλό χτύπημα. Οι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της ανησύχησαν και της συνέστησαν να μεταβεί στο νοσοκομείο.
Τις επόμενες μέρες λοιπόν η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός επισκέφτηκε ειδικούς γιατρούς που διέγνωσαν πως από το χτύπημα έπαθε μηνίσκο. H αεικίνητη Μάρω Κοντού δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πώς με ένα απλό πέσιμο είχε πάθει τέτοια ζημιά στο πόδι της. Οι γνώμες των γιατρών όμως διίστανται ως προς τη θεραπεία, καθώς κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να χειρουργηθεί αμέσως.
«Τώρα είμαι στη διαδικασία να ακούω γνώμες από γιατρούς και θα δω τι θα κάνω» δηλώνει η Μάρω Κοντού στην «Espresso» αποδεικνύοντας ακόμα μία φορά ότι δεν το βάζει εύκολα κάτω. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γνωρίζει τι πρέπει να κάνει κι αν τελικά θα καταφέρει να ξεπεράσει την περιπέτειά της χωρίς εισαγωγή σε νοσοκομείο και εγχείρηση. Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά και σιδερένια!
Espressonews.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: