ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Τα ερωτήματα για τον ΑΟΚ

Στη Νέα Καρβάλη συνεχίστηκε...σήμερα η προετοιμασία της Καβάλας.
Οι Αργοναύτες για δεύτερη συνεχόμενη μέρα προπονήθηκαν στην τοποθεσία που βρίσκεται λίγο έξω από την μακεδονική πόλη, κάτι που θεωρείται από πολλούς ενθαρρυντικό μήνυμα σχετικά με την επιστροφή του συλλόγου στην πόλη του.
Ενώ η προετοιμασία του ΑΟΚ συνεχίζεται, τα αναπάντητα ερωτήματα για κάποια βασικά πράγματα που εκκρεμούν είναι πολλά. Καταρχήν υπάρχει το θέμα του νέου προπονητή. Η Καβάλα είναι ακόμα στην αναζήτηση για τον νέο της προπονητή, ωστόσο είναι ήδη πολύ αργά από τη στιγμή που οι παίκτες είναι σε στάδιο προετοιμασίας.
Επιπλέον, η διοίκηση δεν έχει κλείσει κάποιο προπονητικό κέντρο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Πρόκειται για ένα άκρως σημαντικό θέμα που έχει μείνει σε εκκρεμότητα από τη στιγμή που ο Σταύρος Ψωμιάδης έχει πέσει με τα… μούτρα στο κομμάτι του νέου τεχνικού.
Τρίτη σημαντική παράλειψη είναι τα φιλικά. Αυτή τη στιγμή ο ΑΟΚ δεν έχει κλείσει κάποιο φιλικό, ενώ όλες οι ομάδες της Super League έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους.
Τέταρτον, οι Αργοναύτες δεν ξέρουν ποιοι από τους παίκτες που βρίσκονταν στο περσινό ρόστερ θα πωληθούν ώστε να καταρτίσουν το πλάνο των μεταγραφών τους.
onsports.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: