ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ρέθυμνο:Ιατροδικαστής καταλογίζει ευθύνες στο νοσοκομείο για τον θάνατο της Στέλλας!

Ραγδαίες οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα πριν από 3 μήνες…
Τρεις μήνες μετά τον θάνατο την νεαρής Στέλλας Ακουμιανάκη και οι εξελίξεις τρέχουν. Οι πρώτες καταθέσεις που δόθηκαν στον ανακριτή κύριο Αθανάσιο Μαρνέρη ήταν αυτές των δυο ιατροδικαστών που υπέγραψαν την νεκροψία – νεκροτομή της άτυχης κοπέλας.
Ο κύριος Μπελιβάνης, κλήθηκε σε συμπληρωματική κατάθεση στην οποία αναφέρει ότι υπήρξε καθυστέρηση κινητοποίησης από τους γιατρούς και πως αν και η κοπέλα έφτασε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση, όταν ξεκίνησε η χορήγηση των φαρμακευτικών αντιδότων ήταν, ήδη, αργά.
Την περασμένη βδομάδα, και συγκεκριμένα την περασμένη Δευτέρα (18-07-2011), κλήθηκαν από τον ανακριτή οι δυο νεαροί, φερόμενοι ως δράστες. Η κατάθεση τους δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς ο
ανακριτής θέλησε πρώτα να ακούσει τις καταθέσεις των γονέων της άτυχης Στέλλας.
Δύο μέρες αργότερα, κλήθηκε για κατάθεση η μητέρα της. Η ίδια ζητάει να αποδοθούν ευθύνες στον υπαίτιο για τον χαμό της κόρης της. Τις δυο επόμενες μέρες, κατέθεσε ο πατέρας της άτυχης Στέλλας. Την πρώτη μέρα στην κατάθεση του, εστίασε στους δύο νεαρούς, που όπως ο ίδιος τονίζει, λειτουργούσαν βάσει σχεδίου. Την δεύτερη μέρα, εστίασε στο νοσοκομείο και στις συνθήκες νοσηλείας.
Δεν έχουν κληθεί ακόμα για κατάθεση οι γιατροί και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου. Το σίγουρο είναι πως θα κληθούν μετά από τους δυο νεαρούς, οι οποίοι, όπως όλα δείχνουν, θα καταθέσουν μέσα στην ερχόμενη βδομάδα.
Τέλος, ο κύριος Μαρνέρης περιμένει την κατάθεση του πραγματογνώμονα – ιατροδικαστή, κύριου Κουτσάφτη , ο οποίος έχει αναλάβει να ερευνήσει τις συνθήκες νοσηλείας της κοπέλας στο νοσοκομείο, το οποίο θα είναι το τελευταίο και το πιο σημαντικό κλειδί στην υπόθεση, καθώς θα καθορίσει την ευθύνη του νοσοκομείου.
flashnews.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: