ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Αποκλειστικό βίντεο:Τους έπεσε αμάξι που έβγαζαν από το λιμάνι

Το αυτοκίνητο έπεσε το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά και το λιμενικό προσπαθούσε να εντοπίσει τον οδηγό. Την ώρα όμως που ρυμουλκούσαν το αμάξι το έριξαν ξανά στη θάλασσα... Δείτε το βίντεο
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10:00 το πρωί. Κάτω από άγνωστες συνθήκες ένα αμάξι πέφτει στο λιμάνι του Πειραιά μπροστά από την πύλη Ε2. Περαστικοί ειδοποιούν το λιμενικό που πάει στην περιοχή για να δει τι έγινε. Στο σημείο φτάνει και πλωτό σκάφος του λιμενικού με δύτες που πέφτουν στη θάλασσα για να δουν αν υπάρχει οδηγός. Μια ώρα αργότερα βγάζουν τον οδηγό από το αμάξι. Πρόκειται για 55χρονο σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, από την Βουλγαρία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Όμως στην υπόθεση υπάρχει και μια άλλη πλευρά που ίσως είναι και λίγο αστεία. Οι δύτες έδεσαν με ιμάντες το αμάξι για να το ανελκύσουν. Καθώς όμως το αμάξι βγήκε από την θάλασσα έσπασε ο ιμάντας και το αμάξι βρέθηκε ξανά στην θάλασσα.
Γύρω στις 12:45 έγινε μια δεύτερη προσπάθεια για να βγάλουν το όχημα από το λιμάνι και ευτυχώς αυτή την φορά ήταν επιτυχημένη.
Δείτε το αποκλειστικό βίντεο από την...αποτυχημένη ανέλκυση.


newsit
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: