ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Συγκλονιστικό: Σκοτώθηκε στο γήπεδο μπροστά στο γιο του! Βίντεο

Μία απίστευτη τραγωδία συνέβη σε αγώνα μπέιζμπολ στις Η.Π.Α.
Ένας θεατής σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιου του, καθώς, την ώρα που προσπαθούσε να πιάσει το μπαλάκι που ερχόταν προς το μέρος του, έπεσε από τα κιγκλιδώματα στο κενό από ύψος 6 μέτρων.
Το ματς Texas Rangers-Oaklands A’s βρισκόταν σε εξέλιξη, όταν ύστερα από ένα χτύπημα το μπαλάκι κατευθυνόταν προς τον άτυχο άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να το πιάσει, για να το κρατήσει ως αναμνηστικό, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Η φορά όμως του σώματός του τον οδήγησε στο να πέσει στο κενό και να προσκρούσει με το κεφάλι στο έδαφος. Ο άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε.
Ο πρόεδρος των Texas Rangers δεν θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του νεκρού φιλάθλου της ομάδας του και τόνισε: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι που μαθαίνουμε ότι ο άνδρας που έπεσε έχασε τη ζωή του ως αποτέλεσμα του τραγικού αυτού ατυχήματος. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με την οικογένειά του».
Ένας άνδρας που βρισκόταν δίπλα στον άτυχο φίλαθλο και συζητούσαν για τον αγώνα προσπάθησε να τον πιάσει, όταν εκείνος έχασε την ισορροπία του, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Ο ίδιος λίγο αργότερα δήλωσε: «Την ώρα που η μπάλα χτύπησε στα χέρια του, με κάποιον τρόπο φάνηκε να χάνει την ισορροπία του και έπεσε με το κεφάλι προς τα κάτω», ενώ πρόσθεσε ότι «ήταν τραγικό, γιατί ήξερες ότι δεν υπήρχε περίπτωση να προσγειωθεί στα πόδια του».
Πλέον τίθενται σοβαρά ερωτήματα για την ασφάλεια του συγκεκριμένου σταδίου, καθώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό στο στάδιο των Rangers. Τέτοιες ημέρες πέρυσι, στις 9 Ιουλίου, ένας άλλος φίλαθλος έπεσε στο κενό από ύψος 7,5 μέτρων και στάθηκε πιο τυχερός, καθώς υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά δεν έχασε τη ζωή του.

Zougla

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: