ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Βεντέτα με συμμορίες Αλβανών στα Τρίκαλα!

Στο έλεος της «Κανούν», της αλβανικής «βεντέτας» βρέθηκε ένα χωριό των Τρικάλων, όταν μέλη δύο οικογενειών που έχουν προηγούμενα εδώ και τρία χρόνια ήρθαν στα χέρια και επιτέθηκαν οι μεν στους δε, κρατώντας σπασμένα μπουκάλια!Η συμπλοκή εκτυλίχθηκε, όπως δημοσιεύει το protothema, μπροστά στα μάτια δεκάδων κατοίκων του χωριού και πολλών μικρών παιδιών που έζησαν σκηνές απίστευτης βίας!
Ανάμεσα στους εκατοντάδες επισκέπτες που φτάνουν στην Τζούρτζια Τρικάλων εν όψει της πανήγυρης που γίνεται κάθε χρόνο στις 26 Ιουλίου, βρέθηκαν μέλη από τις δύο οικογένειες των Αλβανών που είχαν έρθει αντιμέτωπες από το 2009, όταν διεκδίκησαν εργασίες στο χωριό. Τότε, είχαν ξεσπάσει σοβαρά επεισόδια και αρκετοί είχαν τραυματιστεί, με έναν από αυτούς να χρειάζεται και νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Η βεντέτα συνεχίστηκε πέρυσι, αλλά με παρέμβαση κατοίκων του χωριού τα επεισόδια απετράπησαν. Στο φετινό «ραντεβού», εμφανίστηκαν τρεις από την μία οικογένεια και δύο από την άλλη οι οποίοι συνεπλάκησαν. Όμως, οι αστυνομικές δυνάμεις καιροφυλακτούσαν και κατάφεραν να τους χωρίσουν πριν συμβούν και άλλοι τραυματισμοί, κυρίως αθώων κατοίκων. Ο φόβος, όμως, να επαναληφθούν οι συμπλοκές την ημέρα του πανηγυριού, κρατάει τις αστυνομικές δυνάμεις στην Τζούρτζια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: