ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Καστοριά: Συνεχίζει ο Αχιλλέας Σταμούλης !

Αποφασισμένος να συνεχίσει και να κατεβάσει τελικά την ομάδα στην Δ’ εθνική φέρεται ο πρόεδρος της ομάδος κ. Αχιλλέας Σταμούλης, κόντρα στις φήμες που αναπτύχθηκαν τις τελευταίες μέρες που ήθελαν την ομάδα να συμμετέχει στο Α’ τοπικό της ΕΠΣ Καστοριάς. Οι άλλες διοικητικές λύσεις που προτάθηκαν δεν περπάτησαν και έτσι η νυν διοίκηση συνεχίζει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου...
Βέβαια τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα αφού ο κ. Σταμούλης μέχρι τώρα έχει πάρει βοήθεια, είτε οικονομική είτε ηθική, από ελάχιστους... Έτσι , λοιπόν , την επόμενη αγωνιστική περίοδο το budget θα περιορισθεί στα λειτουργικά έξοδα, ενώ στόχος της ομάδος αποτελεί μία αξιοπρεπής πορεία. Να αναφέρουμε ότι αρκετοί παίκτες έχουν αποχωρήσει από την ομάδα (πήραν τις ελευθέρας τους).
Οι επόμενες κινήσεις του προέδρου της ομάδος είναι να έρθει σε

επαφή με ποδοσφαιριστές εντός και εκτός νομού , οι οποίοι θα ήθελαν να φορέσουν την φανέλα της ομάδος μας και να αναδειχθούν από αυτήν. Προς τον σκοπό αυτό τα γραφεία της ομάδος είναι ανοικτά κάθε μέρα και οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να έρθει σε επαφή απ’ ευθείας με τον κ. Σταμούλη!
kastoria-fcnews

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: