ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ισόβια στον Κώστα Παρασύρη για τη δολοφονία κτηνοτρόφου στα Ζωνιανά.

Σε ισόβια καταδικάστηκε, από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων, ο 28χρονος Κώστας Παρασύρης για τη δολοφονία κτηνοτρόφου, που έγινε στα Ζωνιανά όρη, τον Απρίλιο του 2010.
Αρχικά το βάρος της ευθύνης είχε αναλάβει ο 52χρονος πατέρας του δράστη, Μιχάλης, ο οποίος ήταν επίσης κατηγορούμενος και το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 11 ετών.
Η απόφαση των δικαστών οδήγησε στη φυλακή τον γιο και εκτός νομού Ρεθύμνου τον πατέρα, καθώς εκείνος μετά την έφεση, που άσκησε, αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του δικαστηρίου και υπό τον όρο να μένει σε περιοχή εκτός Ρεθύμνου, έως ότου εκδικαστεί η έφεση.
Η δίκη έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον φόβο αντιποίνων (βεντέτας) με συγγενείς και από τις δύο πλευρές επικίνδυνα φορτισμένους.
Σημειώνεται πως η δολοφονία του κτηνοτρόφου Μιχάλη Κάβαλου, 62 χρόνων, είχε γίνει για κτηματικές διαφορές στο ποιμνιοστάσιό του στην περιφέρεια των Ζωνιανών στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, στις 6 Απριλίου 2010.
Όπως ανέφερε η ιατροδικαστική γνωμάτευση, το θύμα είχε πυροβοληθεί αρχικά στα πόδια από κυνηγετική καραμπίνα και κατόπιν, σχεδόν εξ επαφής ένας δεύτερος πυροβολισμός ήταν η χαριστική βολή.
Δείτε περισσότερα θέματα 
24gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: