ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ντοκουμέντα-σοκ: Τους «θυσίασαν» στο βωμό του κέρδους!

Δείτε τα αποκαλυπτικά πρακτικά της σύσκεψης...που έγινε, στις 10 Φεβρουαρίου 2011, στο υπουργείο Άμυνας Κύπρου, με συμμετοχή των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας, του Αρχηγού ΓΕΕΦ, αλλά και του Διευθυντή του διπλωματικού γραφείου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Λεωνίδα Παντελίδη. Στην ίδια σύσκεψη μετείχαν, επίσης, εκπρόσωποι της Νομικής Υπηρεσίας, των Τελωνείων, της Αστυνομίας, ακόμα και του υπουργείου Εμπορίου.
Στη σύσκεψη, ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Υλικού Πολέμου του ΓΕΕΦ κατέστησε σε όλους σαφές το μεγάλο κίνδυνο που υπήρχε για το ενδεχόμενο έκρηξης. Αλλά, ο υπουργός Εξωτερικών, κ. Μάρκος Κυπριανού, αντιπρότεινε να γίνει εξέταση της πυρίτιδας για την τιμή που θα μπορούσε να πωληθεί!
Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε, με την υιοθέτηση της εισήγησης του υπουργού Εξωτερικών, ώστε να ερευνηθεί το ποσόν που θα μπορούσε να εξασφαλίσει το κράτος από την πώληση της πυρίτιδας!!!


Όλοι γνώριζαν, όμως δεν έκαναν τίποτα, γιατί προφανώς γι’ αυτούς πάνω από τις ανθρώπινες ζωές είναι το…οικονομικό κέρδος!


prionokordela

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: