ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ακαδημία ποδοσφαίρου στη Δεσκάτη!!!

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου είναι η μεγαλύτερη επένδυση για τη Δεσκάτη αλλά και για όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα του Δήμου.
Με επιτυχία έκλεισε η φετινή χρονιά 2010-2011 για τις Ακαδημίες της Δεσκάτης.
Η ομάδα του Προπαιδικού 1998-1999 τερμάτισε στη 2η θέση του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ η ομάδα των junior τερμάτισε 1η, αφού η πορεία της ήταν αντάξια του...
ταλέντου της.
Η ομάδα των junior συμμετείχε και στο τουρνουά της Καλαμπάκας και η πορεία της ήταν συγκλονιστική, αφού κατόρθωσε ανάμεσα σε δεκατρείς Ακαδημίες της κατηγορίας 2000-2001, να πάρει τη 2η θέση, χάνοντας στον τελικό στα πέναλτι από την ομάδα του Ικονίου(Πειραιά).
Νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2011—2012
Με την εγγραφή στην ακαδημία, εντάσσεται ο κάθε αθλητής (ηλικιακά) στο ανάλογο τμήμα.
Με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και αφού έχουν χωριστεί τα τμήματα (κατόπιν επιλογής από τους προπονητές, οι οποίοι είναι παλιοί και έμπειροι ποδοσφαιριστές) ξεκινούν οι προπονήσεις και οι αγώνες.

Οι προπονητές της Ακαδημίας της Δεσκάτης είναι οι κύριοι Πιτιλάκος Άρης και Λιούρας Δημήτριος, που με βασική προϋπόθεση την διαπαιδαγώγηση των αθλητών προσπαθούν να έρθουν κοντά στα παιδιά με διάλογο κερδίζοντας έτσι ο ένας την αποδοχή και εμπιστοσύνη του άλλου.
Γονείς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για κάποιους  πολύ βασικούς κανόνες της Ακαδημίας και για τους στόχους τους που δεν είναι άλλοι παρά μόνο να προσφέρουν στα παιδιά σας, έπειτα απόσυστηματική και επίμονη δουλειά, τις βάσεις για να χτιστούν τα θεμέλια ενός σωστούποδοσφαιριστή.
Σύνθημα τους: Όλα με τελικό αποδέκτη το παιδί
Οι εγγραφές θα αρχίσουν 10 Σεπτεμβρίου 2011, στο Γήπεδο Δεσκάτης.
  • Τηλ. επικοινωνίας: 24620 31135
  • 6945296393 (Πιτιλάκος Άρης)
  • 6932476378 (Λιούρας Δημήτριος)
Με εκτίμηση Προπονητές Ακαδημιών Δεσκάτης
Γιώργος Κόντος
Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: