ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Δύο αδέρφια σκότωσαν τον γείτονά τους στο Βύρωνα


Οι οικογενειακές διαφορές όπλισαν το χέρι δύο αδελφών και σκότωσαν έναν συμπατριώτη και γείτονά τους.
Το φονικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε γειτονιά του Βύρωνα, όταν τα δύο αδέλφια άρχισαν να καβγαδίζουν με τον συμπατριώτη και γείτονά τους στον ίδιο όροφο της πολυκατοικίας για διαφορές που είχαν εδώ και καιρό.
Κουβέντα στην κουβέντα, οι τρεις άντρες πιάστηκαν στα χέρια, αρχικά στον διάδρομο του πρώτου ορόφου και στη συνέχεια στην πιλοτή, όπου συνέχισαν τον καβγά μπροστά στα μάτια των έντρομων ενοίκων της πολυκατοικίας.
Το ένα από τα δύο αδέλφια, που κρατούσε μια μυτερή μεταλλική ράβδο, άρχισε να ξυλοκοπά άγρια τον 37χρονο Αλβανό γείτονά του μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, η οποία στη προσπάθειά της να σώσει τον άντρα της τραυματίστηκε σοβαρά.
Τα δύο αδέλφια, 37 και 39 ετών, αφού κάρφωσαν τη μεταλλική ράβδο στο στήθος του θύματος, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα, εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους και τελικά τους συνέλαβαν στη λεωφόρο Κατεχάκη.
Οι δύο Αλβανοί μεταφέρθηκαν στην Ασφάλεια, όπου ομολόγησαν την πράξη τους, ενώ σήμερα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Espressonews
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: