ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Έπεσε στην σκηνή και κέρδισε τα καλλιστεία!

Απτόητη συνέχισε το περπάτημα και την επίδειξη που έκανε πάνω στην πασαρέλα...η Αναστάσια Νοβόντραν, super model από την Ρωσία, μετά το πέσιμό της. Όχι μόνο έπεσε, αλλά κέρδισε στον διαγωνισμό που συμμετείχε!
Η Ρωσίδα καλλονή ανέβηκε στην σκηνή του χώρου όπου διεξάγονταν τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Playmate για το 2011. Με το που ξεκίνησε να περπατάει, βρέθηκε στο πάτωμα, καθώς το περπάτημα πάνω στα 12ποντα της έπεσε «βαρύ»… Μπερδεύτηκε και έπεσε, την στιγμή που η κάμερα
κατέγραφε τον τρόμο στο πρόσωπό της.
Όμως, παρά το παραπάτημα, σηκώθηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου και συνέχισε, σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα! Το κατάλαβε άλλωστε ότι εκείνη την στιγμή την παρακολουθούσαν εκατοντάδες θεατές από κοντά και χιλιάδες από το σπίτι τους και θεώρησε σωστό να συνεχίσει ακάθεκτη.
«Ηταν τυχαίο. Ενας φίλος μου με έφερε στο casting, με διάλεξαν και τώρα είμαι στις σελίδες του playboy και έχω προτάσεις για να συμμετάσχω σε videos και διαφημίσεις», δήλωσε η ρωσίδα playmate 2011.
Ούτε καν που «ίδρωσε το αυτί» της. Αυτό, όχι μόνο το είδαν αλλά το εκτίμησαν ιδιαιτέρως οι Ρώσοι που την ανέδειξαν playmate και της ζήτησαν να φωτογραφηθεί και για το εξώφυλλο του playboy, ως sexy νύφη, φορώντας όμως – εκτός από το πέπλο της, τα εσώρουχά της!
gossip-tv.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: