ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Καστοριά: Τα νέα της ομάδας σε τίτλους!

1. Μέσα στην εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδος που η τιμή τους για φέτος δεν έχει καθοριστεί ακριβώς αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας θα είναι στa 75 € αντί 100€ που ήταν πέρσι.
2. Τα γραφεία της ομάδος είναι ανοικτά για κάθε ενδιαφερόμενο τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Ήδη στα γραφεία σπεύδουν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν υλικά και ηθικά την ομάδα αλλά και υποψήφιοι ποδοσφαιριστές που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στα δοκιμαστικά ώστε να φορέσουν την φανέλα της ομάδος για την περίοδο που μας έρχεται.
3. Προπονητής για την νέα σεζόν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο κ. Πασχάλης Δημητρίου τον οποίο εμπιστεύεται πλήρως η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδος.
4. Η διοίκηση της ομάδος βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με ποδοσφαιριστές - μεταγραφικούς στόχους και έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με 5 νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι το επίσημο για ευνόητους λόγους. Επιπλέον υπάρχει μία λίστα με γύρω στα 50ονόματα ποδοσφαιριστών που θα περάσουν τις επόμενες μέρες από το «μικροσκόπιο» της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης ώστε να αποκτηθούν οι πιο ικανοί.
5. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα νέα άτομα που θα είναι μέλη του Δ.Σ. της ομάδος μας.
kastoria-fcnews

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: