ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Άμεσα εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο με τα στημένα!

Πλησιάζει η ώρα που θα λογοδοτήσουν ενώπιον της αθλητικής δικαιοσύνης, με τις ανάλογες κυρώσεις από τα πειθαρχικά όργανα της Σούπερ Λίγκα και της Ένωσης Β΄ και Γ' Εθνικής (Football League και Football League 2), οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.
Ενόψει των διώξεων από τους αθλητικούς Εισαγγελείς, που θα ασκηθούν εκτός απροόπτου τη Δευτέρα, για πρώτη φορά ποδοσφαιριστής, ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Νίνης, είπε πως δεν του ήταν άγνωστη η όλη ιστορία εκφράζοντας παράλληλα τις αμφιβολίες για το αν θα αλλάξει κάτι.
Οι αθλητικοί εισαγγελείς, που επεξεργάζονται εδώ και δέκα ημέρες τον ογκώδη φάκελο της δικογραφίας, με δηλώσεις τους σε Κυριακάτικη εφημερίδα, ξεκαθαρίζουν τη θέση τους ενόψει των διώξεων που θα ασκήσουν. Ο Ανδρέας Φάκος επισημαίνει πως εάν υπάρχει δωροδοκία αντικειμενική ευθύνη έχει και η ομάδα των εμπλεκομένων προσώπων.

Από την πλευρά του, ο Μανώλης Αντωνακάκης τονίζει πως ερευνάται από την πλευρά των αθλητικών εισαγγελέων το ενδεχόμενο μη παραγραφής της κατηγορίας για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου
Στην περίπτωση που δεν παραγραφεί η δυσφήμιση, τότε το πρόβλημα για τις περισσότερες ομάδες που εμπλέκονται στην υπόθεση αναμένεται να είναι πολύ μεγαλύτερο στο θέμα των ποινών.
Το μεσημέρι της Δευτέρας η Σούπερ Λίγκα θα συνεδριάσει για την επικύρωση της βαθμολογίας, κάτι που μέχρι στγμής φαντάζει αβέβαιο, ενώ θα συζητηθεί και το θέμα των επικείμενων εκλογών για το προεδρείο της διοργανώτριας αρχής.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: