ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ποιά ελλειματική ΔΕΚΟ πληρώνει διακοπές σε υπαλλήλους;

Σκάνδαλο με άρωμα καλοκαιριού. 
Διαβάστε ποια ελλειματική ΔΕΚΟ πληρώνει χλιδάτες διακοπές για 96 υπαλλήλους και συγγενείς.
Τριήμερο χλιδής απήλαυσαν οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Εταιρεία Φυσικού Αερίου. Τα μεγαλοστελέχη της ελλειματικής ΔΕΚΟ καταλύοουν σε πολυτελές ξενοδοχείο της Πελοπποννήσου χάριν στο τουριστικό τριήμερο που προβλέπεται μια φορά το χρόνο για τα στελέχη της επιχείρησης με τα έξοδα πληρωμένα από τον Έλληνα φορολογούμενο, ως επιβράβευση για την πορεία της επιχείρησης.
Εν καιρώ κρίσης λοιπόν η ελλειματική και κρατικοδίαιτη ΔΕΣΦΑ -αν και είναι από τις πρώτες εταιρείες που περιλαμβάνονται στη λίστα των ιδιωτικοποιήσεων με βάση και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση- προσφέρει στους εργαζομένους της μοναδικής χλιδής εκδρομές εκτός Αθηνών χωρίς μάλιστα να υπόκειται σε

προγραμματισμένο συνέδριο όπως είθισται σε άλλες εταιρείες.
Η ειρωνία στην εν λόγω περίπτωση ωστόσο βρίσκεται κυρίως στο ότι η διοίκηση της ΔΕΣΦΑ ενέκρινε ένα τουριστικό τριήμερο όχι για έναν αλλά για 98 εργαζόμενους της εταιρείας και τους συγγενείς τους.
Με όλα τα έξοδα πληρωμένα τα στελέχη καταλύουν στο πεντάστερο ξενοδοχείο Aldemar Olympian Village Hotel στη δυτική Πελοπόννησο. Μάλιστα, οι 98 εργαζόμενοι της ΔΕΣΦΑ δεν χρειάστηκε να πληρώσουν ούτε τα οδοιπορικά τους έξοδα για το ταξίδι, ακόμη και η βενζίνη για τα αυτακίνητά τους πληρώθηκε από τον ΔΕΣΦΑ.
Όσο για το λιτό και απέριττο ξενοδοχειακό συγκρότημα, πρόκειται για το Olympian Village της Πελοποννήσου. Ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα χτισμένο πάνω στη θάλασσα, απλωμένο σε αμμουδιά και στολισμένο με δεκάδες πισίνες, ενώ είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Εξού και οι συγγενείς των εργαζομένων της ΔΕΣΦΑ που κατέφθασαν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο.

fimes.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: