ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Δικαιώθηκε ο ΟΦΗ!

Οι Κρητικοί κατάφεραν να εξασφαλίσουν την επανεξέταση του φακέλου τους από το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης, ενώ θα πάρουν μέρος κανονικά στα play off.
Το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ συνεδρίασε, εξετάζοντας την προσφυγή του ΟΦΗ κατά της απόφασης της Super League και της Football League, για την διατήρηση των κριτηρίων αδειοδότησης για το φετινό πρωτάθλημα.
Όπως αποφάσισε το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο, ο φάκελος του ΟΦΗ θα εξεταστεί εκ νέου από το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης, με διαφορετική σύνθεση, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν η Κρητική ΠΑΕ πληροί τα κριτήρια ενώ παράλληλα αποφασίστηκε να γίνουν τα play off της Football League χωρίς να ισχύουν τα κριτήρια της UEFA για τις ομάδες που θα συμμετέχουν.
Αυτή η εξέλιξη ουσιαστικά δικαιώνει τον ΟΦΗ, που αναμένεται να παίξει κανονικά στα play off και να διεκδικήσει την άνοδό του στην Super League ενώ θα έχει αποσύρει από την Πέμπτη (07/07) την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα.
Ο ΟΦΗ δικαιώθηκε και πλέον η Football League είναι υποχρεωμένη να αλλάξει και το καταστατικό της, καθώς δε θα ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις για τις ομάδες που θα παίξουν στα play off, όπως πρότεινε η UEFA, κάτι που προβλεπόταν αρχικά από τους κανονισμούς.
onsports.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: