ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Γρεβενά: Σύλληψη δύο ανηλίκων και ενός ενηλίκου για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης...

Συνελήφθησαν χθες (17-7-2011) το απόγευμα στα Γρεβενά, ένας 18χρονος και δύο 17χρονοι ημεδαποί, για καλλιέργεια πέντε (5) δενδρυλλίων κάνναβης.
Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας και της Ομάδας Πάταξης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών εντοπίστηκε ... σε θαμνώδη – δασώδη περιοχή των Γρεβενών, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενη από πέντε (5) δενδρύλλια, ύψους από 0,55 μέτρα έως 1 μέτρο και συνελήφθησαν οι δύο ανήλικοι, κατά την διάρκεια που προσέρχονταν στο σημείο που καλλιεργούσαν την παραπάνω φυτεία.
Στη συνέχεια συνελήφθη ο ενήλικος διότι προέκυψε ότι, καλλιεργούσε από κοινού την φυτεία με τους άλλος δύο ανηλίκους.
Τα πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης κατασχέθηκαν.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα τις απογευματινές ώρες χθες (17-7-2011), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαϊδας, 47χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος, ιδιοκτησίας της συζύγου του, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, στο αυτοκίνητο και στη τσέπη του, συνολικού μικτού βάρους διακοσίων εξήντα τεσσάρων (264) γραμμαρίων. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 47χρονου, βρέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους δέκα έξι κόμμα επτά (16,7) γραμμαρίων.
Οι προαναφερόμενες ποσότητες κάνναβης κατασχέθηκαν, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Κατασχέθηκε 1 κιλό και 806 γραμμάρια κάνναβης
Συνελήφθησαν χθες (17-7-2011) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Β' Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας και του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, ένας 48χρονος και δύο 22χρονοι αλλοδαποί για παράβαση του νόμου «περί ναρκωτικών».
Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, ιδιοκτησίας ενός εξ αυτών, ενώ κινούνταν στην Εθνική οδό Κρυσταλλοπηγής – Φλώρινας, βρέθηκε ένας σάκος ο οποίος περιείχε πέντε (5) δέματα κάνναβης, βάρους ενός (1) κιλού και οχτακοσίων έξι (806) γραμμαρίων.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
κάνναβη, συνολικού βάρους 1 κιλού και 806 γραμμαρίων
ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο
πέντε (5) κινητά τηλέφωνα
πέντε (5) κάρτες
το χρηματικό ποσό των 21.200 Λεκ Αλβανίας και
το χρηματικό ποσό των 680 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.
greveniotis
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: