ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Χρειάστηκε να σπουδάσει Νομικά για να μηνύσει το βιαστή της!

Μια γυναίκα η οποία είχε βιαστεί από τον πατριό της όταν ήταν 6 χρονών...τελικά, κατήγγειλε τη σεξουαλική της κακοποίηση 20 χρόνια μετά αφού σπούδασε στη Νομική και ανακάλυψε ότι μπορούσε ακόμα να υποβάλλει μήνυση!
Η Tina Rento 36 ετών, διάβαζε ένα μάθημα για τις τελικές εξετάσεις της στο πανεπιστήμιο, πριν δύο χρόνια, όταν συνειδητοποίησε ότι ο πατριός της David Moore μπορούσε ακόμα να διωχθεί.
Σήμερα ο πατριός της, ο οποίος την κακοποιούσε σεξουαλικά επί 9 χρόνια, έχει ήδη φυλακιστεί για 14 χρόνια.


Η 36χρονη Tina Rento, που είναι μητέρα δύο παιδιών, παραιτήθηκε από το δικαίωμά της για ανωνυμία για να ενθαρρύνει και άλλα θύματα να καταγγείλουν σεξουαλικές επιθέσεις, έστω και μετά από χρόνια.
Η κ. Renton, που παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι, υπέστη αρρωστημένες σεξουαλικές επιθέσεις στα χέρια του 59χρονου πατριού της Moore, μεταξύ του 1981, όταν ήταν 6 ετών και του 1990, όταν ήταν 15 ετών.
Λίγες εβδομάδες μετά τη συμπλήρωση τριών ετών στο Essex University είπε για πρώτη φορά στην αστυνομία σχετικά με τις επιθέσεις
Μιλώντας στη Mail Online, Tina Rento είπε: « Σπούδαζα ποινικά αποδεικτικά στοιχεία και προς το τέλος του μαθήματος , έμαθα για το νόμο για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις.
Δεν το πίστευα μέχρι τότε ότι ήταν δυνατόν να πάω την υπόθεση στο δικαστήριο τόσα χρόνια μετά.
Δεν το είχα καταγγείλει νωρίτερα γιατί ήμουν νεαρή και είχα έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μου. Πίστευα ότι δεν θα άντεχα στη δίκη μιας τέτοιας υπόθεσης.
Η κ. Renton ελπίζει να γίνει μια δικήγορος μετα την ολοκλήρωση των σπουδών της και τη λήψη του πτυχίου της.
Ο πατριός της κρίθηκε ένοχος για επτά κατηγορίες για άσεμνη επίθεση, για τρεις κατηγορίες για άσεμνη πράξη σε ένα παιδί και για τρεις κατηγορίες για βιασμό
«Δεν υπάρχει δικαιοσύνη εκεί έξω και πρέπει να αγωνιστείς για να την έχεις είτε εκείνη τη στιγμή που γίνεται η πράξη είτε 20 χρόνια αργότερα, όπως συνέβη με εμένα. Ποτέ δεν είναι αργά» κατέληξε η κ. Renton
24wro
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: