ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Γουίμπλετον: Ο τίτλος στον κορυφαίο!

Μόνο μια μεγάλη έκπληξη είχαμε στο Γκραν Σλαμ του Λονδίνου!
Τον αποκλεισμό του Φέντερερ! Στην υπόλοιπη διάρκειά του η λογική και τα φαβορί φάνηκαν συνεπή στο… ραντεβού τους!
Εξ ου και ο τελικός ανάμεσα στο Νο1 και το Νο2 παγκοσμίως!
Με μια μικρή υποσημείωση εδώ! Ο Ράφα Ναδάλ έπεσε από το Νο1 και εκεί, ανέβηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο σημερινός του αντίπαλος! Και αυτό, γιατί η στατιστική κατηγορία και ο τρόπος με τον οποίο βαθμολογεί η ΑΤΡ είναι πολύ αλλόκοτος! Οι 47 νίκες σε 48 παιχνίδια του «Νόλε» τον εκτίναξαν στην κορυφή! Εδώ όμως έρχεται μια δεύτερη υποσημείωση! Οι νίκες αυτές ήταν κυρίως σε μικρά τουρνουά και δεν συνοδεύτηκαν με τίτλο σε Γκραν Σλαμ!
Όπως στο πρόσφατο Ρολάν Γκαρός που αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τον Ρότζερ Φέντερερ! Πέρασε για 1η φορά στον τελικό του
Γουίμπλετον, εκμεταλλευόμενος το δώρο που του έκανε ο Τσονγκά (που απέκλεισε στους 8 τον Ελβετό τενίστα), με τη σειρά του έκανε πλάκα στον Γάλλο και περιμένει στον τελικό να ζήσει το όνειρό του. Είναι ο «κακός δαίμονας» του Ναδάλ, ξέρει πώς να αντιμετωπίζει το αμυντικό παιχνίδι του Ισπανού κι αυτό είναι το μεγαλύτερο ατού του!
Από την άλλη βέβαια, ο Ναδάλ δείχνει σε όλους από τι μέταλλο είναι φτιαγμένος! Όλοι μιλούν για τον «Νόλε» και τη φόρμα του, κατακτητής του Ρολάν Γκαρός και πάλι αυτός! Όλοι μιλούν για τον βασιλιά Φέντερερ στο Γουίμπλετον, πρωταθλητής πέρυσι πάλι ο Ισπανός, έτοιμος να στεφθεί και φέτος!
Στον ημιτελικό έκανε πλάκα στον Μάρεϊ και που τον… άφησε να πάρει ένα σετ, να λέει και ευχαριστώ ο Βρετανός! Δεν δείχνει να έχει πρόβλημα με τον αριστερό αστράγαλο που τον ταλαιπώρησε, είναι σε φοβερή κατάσταση και διψάει να δείξει ποιος είναι πραγματικά ο καλύτερος τενίστας στον κόσμο και όχι ποιος φαίνεται στα… χαρτιά και στις αστείες βαθμολογίες της ΑΤΡ. Θα είναι η 5η παρουσία του σε τελικό Γουίμπλετον.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Δικαίως δίνεται φαβορί ο Ναδάλ, αλλά δεν νομίζω ότι το 1,60 που δίνει η νίκη του, να ανταποκρίνεται στις πραγματικές συνθήκες του ματς. Αν ήταν κοντά στο 2, θα άξιζε, αλλά τώρα, ούτε καν! Αντιθέτως, βάσει απόδοσης είναι ελκυστική η τιμή του Τζόκοβιτς (στο 2,40) αλλά επειδή δεν τον πολυπιστεύω σε αυτό το ματς, θα πάω με το over 3,5 σετ στο ματς, που είναι στο 1,50, αλλά μου μοιάζει σιγουράκι!
Για fun bet, το over 5,5 άσων του Ναδάλ στο ματς, με απόδοση 1,83!
bettv.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: