ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Έφαγε ξύλο… εξαιτίας μιας μπλούζας!

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχτηκε την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια καταδίωξης και αναζήτησης του ενός εκ των τριών αλλοδαπών εμπόρων ναρκωτικών ουσιών, που διέφυγε της σύλληψης στο Πεδίο του Άρεως, στο Βόλο και επιχείρησε να κρυφτεί στην ταράτσα τριώροφης οικοδομής στη Ν. Αγχίαλο.
Σε έξαλλη κατάσταση κάτοικος Ν. Αγχιάλου περιέγραψε στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος» ότι ο 23χρονος γιος του χτυπήθηκε, όταν οι αστυνομικοί θεώρησαν πως επρόκειτο για τον 31χρονο αλλοδαπό που άρπαξε την τσάντα με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των
40.000 ευρώ, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για αγορά - παγίδα μεγάλων ποσοτήτων χασίς, ηρωίνης και κοκαΐνης και προσπάθησε να το σκάσει.
Η παρεξήγηση προκλήθηκε εξαιτίας της ίδιας μπλούζας που φορούσε ο δράστης με τον αθώο 23χρονο πολίτη, ο οποίος περικυκλώθηκε από αστυνομικούς και πριν προλάβει να μιλήσει τις άρπαξε...
Έκπληκτοι γείτονές του, οι οποίοι τον γνωρίζουν, προσπάθησαν να παρέμβουν και να εξηγήσουν στους αστυνομικούς ότι στα χέρια τους είχε βρεθεί λάθος άτομο.
Μέσα στο «κουβάρι» που είχε δημιουργηθεί, οι αστυνομικοί δεν κατανόησαν έγκαιρα το λάθος τους, σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού. Μέχρι να αντιληφθούν τι συνέβαινε, ο 23χρονος είχε χτυπηθεί στο κεφάλι και στο πρόσωπο, το οποίο σημαδεύτηκε από μώλωπες, όπως περιέγραφε ο πατέρας του.
Ο 31χρονος έμπορος ναρκωτικών είχε κρυφτεί στην ταράτσα του σπιτιού του. Ο νεαρός, ο οποίος διαμένει με την οικογένειά του στον πρώτο όροφο, είχε μόλις επιστρέψει από το κτήμα του. Στη θέα του, η μπλούζα που φορούσε ο 23χρονος δημιούργησε σύγχυση και τον κύκλωσαν, χωρίς εκείνος να μπορεί να αντιληφθεί τι συνέβαινε.
Οι αστυνομικοί, όταν κατάλαβαν το μεγάλο λάθος, ζήτησαν συγνώμη από τον 23χρονο άνδρα.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: