ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ξανά θέμα ο «γόρδιος δεσμός» των πλέι οφ

Μετά από μια ακριβώς εβδομάδα η ΕΠΟ συνεδριάζει ξανά στις 12.30 μ.μ. και φιλοδοξεί...
να λύσει το «γόρδιο δεσμό» της διεξαγωγής των πλέι οφ της Football League.
Μια δύσκολη υπόθεση αφού δυο ώρες νωρίτερα συνεδριάζει το ΔΣ της «μικρής λίγκας» και αναμένεται να εναρμονιστεί με την απόφαση της Σούπερ Λίγκας, πετώντας ξανά το «μπαλάκι» στο Γουδή, προκειμένου η ομοσπονδία να αποφασίσει αν θα ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις. Η ΕΠΟ εισηγήθηκε στις δυο λίγκες να πάρουν απόφαση να δοθεί περίοδος χάριτος σε ΟΦΗ, Τρίκαλα, σύμφωνα με την επιθυμία της ΟΥΕΦΑ, κάτι που ίσχυσε και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με την Ελλάδα να αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα.
Πάντως, η ΕΠΟ θέλει να γίνουν πλέι οφ για να ανέβει και τρίτη ομάδα από τη Football League και για το λόγο αυτό χθες απέστειλε εσωτερική οδηγία στις ομάδες για παράταση της αγωνιστικής περιόδου μέχρι τις 15 Ιουλίου. Χώρια που μπορεί να προκύψουν κενές θέσεις, εφόσον υποβιβαστούν ομάδες της μεγάλης κατηγορίας για την υπόθεση των «στημένων αγώνων». Πάντως, παραμένει άγνωστο ποιες ομάδες θα συμμετέχουν στα πλέι οφ, καθώς αν δεν ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις αναμένεται αντίδραση του Λεβαδειακού, επειδή καταστρατηγείται προηγούμενη απόφαση των δυο λιγκών και της ομοσπονδίας.
Πάντως, ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να δώσει τη δική του... μάχη εντός του ΔΣ της ΕΠΟ, καθώς η ομοσπονδία αποδέχθηκε σχετικό αίτημά του. Αντιπροσωπεία του θα παραστεί, προκειμένου να τους πείσει να μην ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις και να λάβει μέρος η κρητική ομάδα, μαζί με τα Τρίκαλα στα πλέι οφ. Το καλό είναι ότι βρέθηκε δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ ΟΦΗ και ΕΠΟ, με δεδομένο ότι η ΠΑΕ κατέθεσε δικαστική προσφυγή με την οποία «μπλόκαρε» τη διεξαγωγή των πλέι οφ μέχρι τις 5 Ιουλίου.
theplayer.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: