ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Μαριάννα Λυμπερτά και Σπύρος Γιαννιώτης - Τα δελφίνια της Σαγκάης

Μετά τις σπουδαίες επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στους Πανευρωπαϊκούς ...στίβου Νέων, οι κολυμβητές μας πήραν την σκυτάλη των μεταλλίων, δίνοντας το φωτεινό παράδειγμα σε μια χώρα που κολυμπάει στα ...χρέη!
Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Σαγκάη, η Μαριάννα Λυμπερτά έγινε η πρώτη Ελληνίδα κολυμβήτρια που ανέβηκε στο βάθρο σε τόσο υψηλό επίπεδο, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στα 10 χλμ ανοικτής θάλασσας (open water).
Καρκίνος με τον Άρη στην τελευταία μοίρα του Ταύρου, εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τις γενέθλιες «κρυφές» όψεις του πλανήτη με τον Ήλιο (εξάγωνο), τον Δία στον Λέοντα (τετράγωνο) και τον Κρόνο στην Παρθένο (τρίγωνο), σε μια ευνοϊκή για την ίδια συγκυρία όπου η σύνοδος του προοδευμένου Ερμή με τον Δία άνοιξε την πόρτα της επιτυχίας, ενώ ο διελαύνων Ουρανός τετραγωνίζοντας τον Ήλιο της «άλλαξε το τοπίο».

Αστρολογικά, στην περίπτωση του Σπύρου Γιαννιώτη, όσον αφορά τις γενέθλιες -και νικηφόρες- προδιαγραφές του τα πράγματα είναι πιο... φανερά, αφού ο Άρης σχηματίζει μια σύνοδο με τον Δία στις πρώτες μοίρες της Παρθένου, απέναντι από τον Ήλιο του (είναι γεννημένος στο μεταίχμιο Υδροχόου-Ιχθύων).
Το χρυσό και το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε στα 10 και τα 5 χλμ ανοικτής θάλασσας αντίστοιχα, ήρθαν ως επιστέγασμα της πολύχρονης προσπάθειας του αλλά και της αμέριστης συμπαράστασης του αστρικού Δία πάνω στην γενέθλια σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης στον Κριό αλλά και της αντίθεσης της αστρικής Δήμητρας με τον γενέθλιο Δία.

Και οι δύο αθλητές μας εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, όπου και θα επιχειρήσουν να προσθέσουν ακόμη μια επιτυχία στο ενεργητικό τους. Και με δεδομένη την πλανητική υποστήριξη που θα συνεχίσει να υπάρχει το μόνο που έχουν να φοβηθούν είναι κάποιος τραυματισμός που θα τους φέρει πίσω στην προετοιμασία τους.
Αν όλα πάνε καλά σε αυτό το επίπεδο, ο Σπύρος Γιαννιώτης είναι ...μισό βήμα πριν από την ανακήρυξη του σε Ολυμπιονίκη, ενώ και η Μαριάννα Λυμπερτά μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.
astrology.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: