ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Νέα στοιχεία που «καίνε» το κύκλωμα!!!

Στοιχεία-φωτιά έχει ανακαλύψει το ΣΔΟΕ μέσα από την έρευνά του και την εφαρμογή της εντολής να ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί, με αποτέλεσμα να έρθουν στο φως πρόσωπα που ηγούνται του κυκλώματος.
Η εισαγγελική εντολή να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί από το 2000 και μετά έχουν βοηθήσει τόσο το ΣΔΟΕ, όσο και την εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου να ρίξουν περισσότερο «φως» στην υπόθεση και να πιαστούν πρόσωπα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται και στην «Παράγκα».
Η εφημερίδα Sportday τονίζει ότι από τον έλεγχο έχει προκύψει πολλά στοιχεία άκρως ενδιαφέροντα, όπως ένας προπονητής ο οποίος φέρεται να κατέχει μετοχές 45 εκατ. ευρώ, ένας μπουκ με δραστηριότητα στις ασιατικές χώρες που έχει στο όνομά του 18 ακίνητα, ένας πρόεδρος ΠΑΕ με 5,5 εκατ. ευρώ περιουσία χωρίς να έχει παρουσιάσει στο παρελθόν επαγγελματικές δραστηριότητες, μάνατζερ με ομόλογα ύψους 19 εκατ. ευρώ, διαιτητής που φέρεται να έχει στην κατοχή του πολυτελέστατο ξενοδοχείο, αλλά και ένας
ποδοσφαιρικός παράγοντας που στη φορολογική του δήλωση τα τελευταία έντεκα χρόνια δηλώνει έσοδα μόνο από κέρδη που προέρχονται από το στοίχημα.
Η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και τα νέα στοιχεία που εμφανίστηκαν έχουν κάνει τον 9ο τακτικό ανακριτή Γιώργο Κασίμη να στρέψει την προσοχή του στην αναζήτηση περαιτέρω στοιχείων από άλλες επτά χώρες για τα παράνομα στοιχήματα εκτός Ελλάδας και στη ροή μαύρου χρήματος το οποίο διακινούσαν τα μέλη των κυκλωμάτων.
Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα, στο πλαίσιο αυτό θα ζητηθεί η δικαστική συνδρομή από τις κυπριακές Αρχές, ώστε να ελεγχθούν τα στοιχεία του Κύπριου διαχειριστή μεγάλων ποσών προερχόμενα από παράνομο στοιχηματισμό, από τη Λευκωσία.
gazzetta.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: