ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Γνωστός τραγουδιστής έκανε σεξ με τραβεστί σε Ι.Χ. ...!!!

Όλα τα περιμέναμε, αλλά όχι κι αυτό!....
Ένα σεμνό λαϊκό τραγουδιστή, παντρεμένο και πατέρα να συλληφθεί επ αυτοφώρω στο πίσω κάθισμα του Ι.Χ. ενός τραβεστί τη στιγμή που επιδιδόταν σε ανάρμοστη ερωτική επαφή μαζί του.
Απίστευτο; Κι όμως. Μάλιστα σήμερα θα μπορούσαμε να πούμε και το όνομά του, αν εκείνο το πρωινό, ξημερώματα ήταν συγκεκριμένα, δεν τηλεφωνούσε ο ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας στην οποία ανήκει στο αστυνομικό τμήμα για να μεσολαβήσει.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.Μιλάμε για έναν πολύ γνωστό και επιτυχημένο καλλιτέχνη, παντρεμένο και πατέρα, που έχει ξεχωρίσει για τη σκηνική παρουσία και τη φωνή του ανάμεσα σε πολλούς συναδέλφους του. Τα τραγούδια του γίνονται όλα σουξέ και τραγουδιούνται από τον κόσμο που κυριολεκτικά τον λατρεύει. Αυτός λοιπόν, υπόδειγμα οικογενειάρχη και συντρόφου, συνελήφθη
ξημερώματα στο πίσω κάθισμα Ι.Χ. αυτοκινήτου που ανήκει σε τραβεστί να επιδίδεται σε ανάρμοστη ερωτική πράξη. Μάλιστα, το περίεργο είναι ότι ο ίδιος είχε αναλάβει ενεργό δράση, ενώ το τραβεστί απολάμβανε την ηδονική εμπειρία. Το εν λόγω περιστατικό συνέβη δύο στενά πιο κάτω από το κέντρο όπου τραγουδάει ο καλλιτέχνης.
Οι δύο άντρες ήταν ανυποψίαστοι όταν τους πλησίασαν τα όργανα της τάξης και τους συνέλαβαν.
Μεταφέρθηκαν αμέσως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου και επρόκειτο να κρατηθούν μετά την καταγραφή του συμβάντος. Ο δρόμος για το κρατητήριο ήταν σίγουρος και εκεί θα κατέληγε ο τραγουδιστής, αν δεν έπαιρνε τηλέφωνο το αφεντικό του, δηλαδή ο ιδιοκτήτης της εταιρείας με την οποία συνεργάζεται.
Ο άνθρωπος αυτός έβαλε λυτούς και δεμένους προκειμένου να γλιτώσει ο συνεργάτης του τη διαπόμπευση και τα κατάφερε.
Το περιστατικό αποσοβήθηκε και έμεινε μυστικό μέσα στους τοίχους του αστυνομικού τμήματος. Μόνο ο αξιωματικός υπηρεσίας, ο διοικητής και οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν γνωρίζουν το τι και το πώς. Και φυσικά το ΛΟΙΠΟΝ, που θέλοντας να προστατεύσει την οικογένειά του, δεν φωτογραφίζει περισσότερο τον καλλιτέχνη.
volostv
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: