ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Απόφαση για Φενέρ και.. πανικός!!!

Ο Αζίζ Γιλντιρίμ με τη συνοδεία γιατρών παρουσιάστηκε στον Εισαγγελέα και στην επόμενη εβδομάδα θα γνωστοποιηθεί το μέλλον της Φενέρμπαχτσε. Πανικός στην προπόνηση της ομάδας, με παίκτες και προπονητή να βάζουν τα κλάματα.
Σε καλύτερη κατάσταση ο Αζίζ Γιλντιρίμ παρουσιάστηκε σήμερα στο Δικαστήριο ενώπιον του Εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης. Τον ισχυρό άνδρα της Φενέρ συνόδευαν γιατροί και νοσηλευτές, ενώ η κατάθεσή του κράτησε περισσότερες από τρεις ώρες. Μάλιστα, οι Τούρκοι αισιοδοξούν πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα βγει και η απόφαση και οι φίλοι της Φενέρ θα ξέρουν αν η ομάδα τους πέσει στα… τάρταρα ή θα την
πληρώσει μόνο ο Γιλντιρίμ.
Μπορεί οι πρώτες εκτιμήσεις να μιλούσαν για πορεία 500.000 οπαδών, ωστόσο στο τέλος αποφασίστηκε να δώσει το παρών στο μέρος όπου προετοιμάζεται η ομάδα μια… αντιπροσωπεία. Τα πούλμαν ξεπέρασαν τα 100 και περισσότεροι από 6000 αψήφησαν την απόσταση (περισσότερες από τρεις ώρες από την Κωνσταντινούπολη) και βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας. Συνθήματα, αγκαλιές με τους παίκτες και… κλάματα, με τον τεχνικό της Φενέρ, να τονίζει με δάκρυα στα μάτια «Δεν αξίζει αυτό στη Φενέρ». Η αφόρητη ζέστη, η ένταση, αλλά και η συναισθηματική φόρτιση οδήγησαν σε αρκετές λιποθυμίες οπαδών! Βέβαια, είναι σίγουρο πως το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες και οι εκτιμήσεις μιλούν για εκατοντάδες χιλιάδες.
gazzetta.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: