ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!

Καθοριστικές αναμένεται να είναι οι επόμενες ώρες για την έκβαση της υπόθεσης της συνένωσης των ομάδων της Καστοριάς και του Κάστορα καθώς το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε είχαμε αρκετές συναντήσεις και διαβουλεύσεις μεταξύ των παραγόντων των 2 ομάδων,. Από ότι φαίνεται πρόθεση και των 2 διοικήσεων είναι η σύμπραξη αλλά υπάρχουν αρκετά σημεία διαφωνιών που οι κ. Σταμούλης και κ. Μπαχαδέρογλου έχουν εντοπίσει και προσπαθούν να βρουν κοινή φόρμουλα επίλυσης τους. Από την άλλη υπάρχουν και πολλά σημεία συμφωνιας μεταξύ των 2 ανδρών και κατ’ επέκταση των 2 διοικήσεων.
Από την δική μας πλευρά έχουμε ταχθεί σαφώς υπέρ της συνένωσης των 2 σωματείων αλλά και στην περίπτωση όπου κάτι δεν πάει καλά θεωρούμε ότι η νυν διοίκηση της ομάδος πρέπει να συνεχίσει

ακάθεκτη ώστε η ομάδα της Καστοριάς να σταθεί στο ύψος της. Σε κάθε περίπτωση πάντως και ανάλογα με τις εξελίξεις θα κάνουμε τις προτάσεις μας οι οποίες θα είναι σαφείς.
Να τονισθεί επίσης ότι σήμερα υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που παρακαλάνε να φορέσουν την φανέλα της ομάδος μας με σκοπό να διακριθούν μέσω αυτής διότι έχουν καταλάβει τι σημαίνει να φοράς αυτή την φανέλα. Από την άλλη υπάρχουν και παίκτες με υπέρογκες απαιτήσεις – απαγορευτικές για τις νυν οικονομικές συνθήκες και την Δ’ Εθνική. Θεωρούμε λοιπόν ότι αυτό δεν κάνει καλό πρώτιστα σε αυτούς διότι το πιθανότερο είναι να μείνουν ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.
Το 6μελές επιτελείο του kastoria-fc-news

kastoria-fcnews 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: