ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Απρόοπτο τέλος στο «Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη!!!

Γιατί η Αγγελική Νικολούλη ακύρωσε ξαφνικά την τελευταία εκπομπή του «Φως στο Τούνελ»; Ποιος ο λόγος του αφνίδιου τέλους;
Η προγραμματισμένη τελευταία εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη δεν θα βγει στον αέρα λόγω απρόοπτου γεγονότος.
Την τελευταία την εκπομπή Φως στο Τούνελ ετοιμαζόταν να κάνει η Αγγελική Νικολούλη. Αιφνιδίως όμως και μέσα από το site της ενημέρωσε ότι ρίχνει αυλαία.
Συγκεκριμένα στο μήνυμα της στους τηλεθεατές αναφέρει:
Το «Τούνελ» έσβησε τα φώτα γι’ αυτή τη σεζόν
Ένα απρόοπτο και σοβαρό γεγονός μας κρατά μακριά σας στην τελευταία γι’ αυτή τη σεζόν εκπομπή. Την Παρασκευή 8 Ιουλίου το «Τούνελ» δεν θα ανάψει τα φώτα του. Θα είμαστε μαζί με τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Πολλοί έσπευσαν να κάνουν λόγο για τα οικονομικά προβλήματα του Alter και το γεγονός οτι έχει αφήσει απλήρωτους τους συντελεστές της εκπομπής εδώ και μήνες.
Η Αγγελική Νικολούλη απάντησε με δεύτερη ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στα «προβλήματα του Alter»:

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Το «Τούνελ» φίλοι μου ολοκλήρωσε την 16η τηλεοπτική σεζόν και στέλνει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που το στηρίξατε στις δυσκολίες που πέρασε. Την Παρασκευή 8 Ιουλίου ήταν προγραμματισμένο να βρεθούμε στο γνωστό μας ραντεβού, αλλά ένα απρόοπτο και σοβαρό γεγονός μας κρατάει μακριά. Θα διατηρήσουμε ζωντανή την επαφή μας στο site τους καλοκαιρινούς μήνες και θα ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις στις υποθέσεις που ερευνούμε. Η χρονιά ήταν δύσκολη για το ALTER και όλους εμάς, αλλά ελπίζουμε τα προβλήματα να ξεπεραστούν. Θα τα λέμε συχνά στο «Μαζί με την Αγγελική» για όλα όσα συμβαίνουν και μας προβληματίζουν. Το τηλεοπτικό μας ραντεβού το ανανεώνουμε για το Σεπτέμβρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αγγελική Νικολούλη ακύρωσε την εκπομπή της λόγω σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος.
Στο Alter μόλις μαθεύτηκε ότι η δημοσιογράφος δεν είναι σε θέση να κάνει εκπομή δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση. Όλοι την αναζητούν στο κινητό της, αλλά εκείνη το κρατά κλειστό.
fimes.gr 

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: