ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΤΟΠ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ
Βατόλακκος 8/7/2011
Προς τους κατοίκους του χωριού
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την 6ην Ιουλίου 2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 μμ στο γραφείο του Δημάρχου Γρεβενών, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη (με πρωτοβουλία του κ. Δημάρχου) στην οποία έλαβαν μέρος:


 1) Ο Δήμαρχος, 2) Ο Πρόεδρος της Τοπ. κοινότητας Βατολάκκου, 3) Η Δημ. Σύμβουλος Δέσποινα Ασλανίδου, 4) Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατολάκκου Λάζαρος Χαραλαμπίδης, 5) Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Θωμάς Ντίγκος, και Ο Τοπ. Σύμβουλος Κων/νος Αγγελίδης.
Το θέμα της σύσκεψης αφορούσε το πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου κι η πρωτοβουλία του κ. Δημάρχου και του Προέδρου της Κοινότητας Βατολάκκου για την από κοινού εξεύρεση κοινής λύσης αποδεκτής μεταξύ των δύο Συλλόγων, για την διοργάνωση του πανηγυριού.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας τοποθετήθηκε επί του θέματος και πρότεινε την από κοινού συνδιοργάνωση του πανηγυριού (μεταξύ των δύο συλλόγων που αντιδικούν) για να επανέλθει ομόνοια στο χωριό που είναι διχασμένο σε δύο στρατόπεδα.
Ο Δήμαρχος κ. Δ. Κουπτσίδης τοποθετούμενος επί του θέματος, συμφώνησε με την πρόταση του Προέδρου και πρότεινε την από κοινού συνδιοργάνωση των εκδηλώσεων.
Η Δημ. Σύμβουλος Δ. Ασλανίδου, συμφώνησε με την θέση του κ. Δημάρχου.
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου συμφώνησε με την συνδιοργάνωση.
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, καθώς και ο Τοπ. Σύμβουλος διαφώνησαν κάθετα με την πρόταση για συνδιοργάνωση και επέμειναν στην αρχική τους θέση, ώστε να αναλάβει την διοργάνωση του πανηγυριού μόνο ο Πολιτιστικός Σύλλογος, αφήνοντας έξω τον Αθλητικό.
Στην συνέχεια ο κ. Δήμαρχος προσπάθησε με διάφορες προτάσεις...όπως: χορηγία στον Πολιτιστικό Σύλλογο κλπ ώστε να γεφυρώσει το χάσμα που δημιουργήθηκε, αλλά δυστυχώς ο πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου δεν δέχτηκε να κάνει καμία παραχώρηση ή υποχώρηση, με αποτέλεσμα να αναλάβει την πρωτοβουλία ο Δήμαρχος για την διοργάνωση του πανηγυριού μέσω της τοπικής κοινότητας, από τον δήμο Γρεβενών και αυτό θα συμβεί αφού συνεδριάσει το συμβούλιο της κοινότητας για να αποφασίσει για την διοργάνωση του πανηγυριού από τον δήμο, με φορέα την κοινότητα και τους συλλόγους του χωριού.
Αυτά προς ενημέρωση των κατοίκων και αποκατάστασης της αλήθειας.

Ο Πρόεδρος

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αλλά το τοπικό συμβούλιο δεν έχει πάρει απόφαση γι αυτό το θέμα; Όσο για την ενημέρωση των κατοίκων ας γίνει ένα τοπικό δημοψίφισμα για το θέμα και να δούμε τα αποτελέσματα' για αποκατάσταση της αλήθειας.

Ανώνυμος είπε...

Ο ηλίθιος επιμένει.
Ο πονηρός δικαιολογείται.
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του και
ο εξυπνότερος πάντα υποχωρεί!
Αλλά...
το τραγικό είναι πως οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία.
και
τέλος....

Το χιούμορ είναι δείκτης εξυπνάδας.

ο νοών νοήτω!!!

Ντίγκος Νίκος

Ανώνυμος είπε...

-Να θυμασε εσυ που ζητας συγνωμη (8 Ιουλίου 2011 4:21 μ.μ. σχολιο). -Οτι πριν λιγα χρονια το Τ.Σ.πηρε αλλη αποφαση.-Γιατι δεν βγηκες τοτε να την στηριξεις και σημερα την επικαλεισε.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ΝΙΚ

Ανώνυμος είπε...

VATOLAKKIOTI ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ (Ετικέτες Α.Ε.Π. 15-8-2010)ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΒΕΡΟΙΩΤΗ - ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΡΕΣΙΤΑΛ...ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ.(ΦΟΒΕΡΟΙ ΛΥΡΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ).

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 7:13
- Το συγνώμη όπως το αποτυπώνει ο ως άνω ανώνυμος 4:21 φρονώ ότι είναι τρόπος έκφρασης και όχι ότι έχει μετανοιώσει και εκλειπαρεί να τον συγχωρέσουν.
- Μάλλον δεν έχω γίνει κατανοητός με το προηγούμενο σχόλιο!
- Χαιρετίζω και τον... κατανοητό ανώνυμο ΦΙΛΟ μου 7:16

Ντίγκος Νίκος