ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Με δελτίο η παροχή νερού στην Κύπρο

Κρίσιμο είναι το επόμενο 48ωρο για τρεις μεγάλες πόλεις της Κύπρου, λόγω του προβλήματος που έχει προκύψει με την υδροδότηση εξαιτίας της φονικής έκρηξης στην Λεμεσό. Συγκεκριμένα, ο ηλεκτρικός σταθμός στην περιοχή του Βασιλικού έχει καταστραφεί τελείως και δεν μπορούν να λειτουργήσουν οι μονάδες αφαλάτωσης, προκειμένου να στείλουν νερό σε Λευκωσία,Λάρνακα και στην ευρύτερη περιοχή της Αμμοχόστου.
Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Τμήματος Υδάτων Κύπρου, κ.Σοφοκλή Αλετράρη,οι τρείς πόλεις θα έχουν περικοπές στην υδροδότηση ενώ επείγουσα ανακοίνωση ενημερώνει τους πολίτες να κάνουν οικονομία στο νερό.
Ο κ. Αλετράρης, μιλώντας στη zougla.gr, αναφέρει πως το πρόβλημα της υδροδότησης μπορεί να διαρκέσει από εβδομάδες μέχρι και μήνες και ότι όλα εξαρτώνται από το πότε θα επισκευαστεί ο σταθμός ηλεκτροδότησης του Βασιλικού.
Παράλληλα και ο Διευθυντής της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου,κ.Χάρης Θράσου, μιλώντας στη zougla.gr, ανέφερε ότι γίνονται πολλές προσπάθειες προκειμένου να δοθεί ρεύμα στις μονάδες αφαλάτωσης για να υδροδοτηθούν έστω και λίγο οι τρεις πόλεις.
zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: