ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Δείτε: Αυτές είναι οι αξίες των Τούρκων!!!

Το 23% υπέρ της πολυγαμίας και το 30% υπέρ του να δέρνονται οι γυναίκες!!!
Αποτέλεσμα – σοκ από την “Έρευνα Αξιών Τουρκίας 2011”. Το 23% δηλώνουν πως οι άντρες μπορούνε να έχουν πολλές γυναίκες και το 30% ότι οι γυναίκες αξίζει να δέρνονται από τους άντρες τους!!!
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας "Έρευνα Αξιών Τουρκίας 2011" που πραγματοποιήθηκε με επικεφαλής τον καθηγητή του πανεπιστημίου Μπαχτσεσεχίρ Γιλμάζ Εσμέρ, που είναι και μέλος στο Δ.Σ. της Ένωσης Ερευνών Παγκόσμιων Αξιών (WVSA). 
Ο καθηγητής ανέφερε ότι η έρευνα έγινε σε 54 νομούς, σε 128 πόλεις και περιλάμβανε συναντήσεις με 1605 άτομα. Ένα από τα αποτελέσματα της έρευνας που τράβηξαν την προσοχή ήταν ότι στην ερώτηση εάν "Είναι αποδεκτό ένας άνδρας να έχει περισσότερες από μία γυναίκες" το 23% απάντησε "Ναι". Την ίδια άποψη είχαν και το 20% των γυναικών! ...»
Ο Εσμέρ σχολίασε ως εξής το αποτέλεσμα: "Έπαθα σοκ. Θέλω να ελπίζω πως κάναμε κάποιο λάθος στο μέτρημα".
Σχετικά με την άποψη πως "Κάποιες γυναίκες αξίζει να δέρνονται από τους άντρες τους" το ποσοστό αυτών που συμφωνούσαν έφτασε στο 30%.


Ο Εσμέρ σχολίασε ως εξής το αποτέλεσμα: "Aν λάβουμε υπόψιν ότι το 2009 είδαμε αυτό το ποσοστό στο 33%, φαίνεται ότι δεν κάναμε λάθος".


Πολεμάω!
Στην ερώτηση "Αν χρειαστεί θα πολεμήσετε για την πατρίδα σας;" το ποσοστό αυτών που απάντησαν "Ναι" κατά τα τελευταία 5 χρόνια μειώθηκε από 95% σε 86%. Σε περιοχές όπως στην Μαύρη Θάλασσα, στον Δυτικό Μαρμαρά και στο εσωτερικό της χώρας το ποσοστό είναι πάνω από 95%, ενώ στα νοτιοανατολικά είναι 30 μονάδες λιγότερο.


Κοινωνία χωρίς ανοχή
Η έρευνα αποκαλύπτει πόσο πίσω είναι η Τουρκία σε θέματα ανεκτικότητας. Στην ερώτηση σχετικά με τους ανεπιθύμητους γείτονες, επικεφαλής έρχονται οι ομοφυλόφιλοι. Επίσης το 64% ανέφερε πως δεν θέλει άθεους γείτονες και το 68% πως δεν θέλει να έχει κοντά του ανύπαντρα ζευγάρια.
alexpolisonline 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: