ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Σκάνδαλο: ποιός διοικητής δημόσιου οργανισμού δεν έχει πτυχίο;

Σκάνδαλο σε μεγάλο δημόσιο οργανισμό καθώς ο διοικητής του δεν έχει πτυχίο. Ποιος είναι και ποια τελικά τα προσόντα του;
«Πέσανε» τα μικρόφωνα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο Alter όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο στο... ΙΚΑ. Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, διοικητής ΙΚΑ, του μεγαλύτερου ασφαλιστικού οργανισμού της χώρας, που διαχειρίζεται δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως δεν κατέχει κανένα πανεπιστημιακό τίτλο.
Όπως εξελισσόταν η συζήτηση, ο επιστημονικός συνεργάτης της ΓΣΕΕ κατήγγειλε ότι η διοίκηση ΙΚΑ του Ροβέρτου Σπυρόπουλου δεν έχει προσλάβει ακόμη τους επιτυχόντες πτυχιούχους σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ παρά το γεγονός ότι εμφανίζει τρομακτικές ελλείψεις σε προσωπικό.
«Προφανώς είναι άχρηστοι οι πτυχιούχοι για το Ροβέρτο Σπυρόπουλο, διοικητή του ΙΚΑ αφού ο ίδιος δεν έχει τελειώσει πανεπιστήμιο αλλά τη Σιβιτανίδειο» ανέφερε ο επιστημονικός συνεργάτης της ΓΣΕΕ.
Επεσήμανε δε ότι ο μόνος επιστημονικός τίτλος του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, διοικητή του ΙΚΑ του κορυφαίου ασφαλιστικού ιδρύματος είναι η κομματική του ταυτότητα και η προσωπική του σχέση με τον πρωθυπουργό.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ βέβαια ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος αναφέρεται ως απόφοιτος του τμήματος Τεχνολόγων Μηχανικών ΤΕΙ.
fimes.gr 

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: