ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Έντονη αντίδραση κατά Ψωμιάδη - "Η Καβάλα δεν αλλάζει όνομα και έδρα"

Οι αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση του Σταύρου Ψωμιάδη που ενημέρωσε για την πρόθεση του να μετακομίσει η Καβάλα στη Θεσσαλονίκη, είναι έντονες και θα συνεχιστούν. Οι φορείς της πόλης συγκεντρώθηκαν και..
ετοιμάζουν την αντεπίθεση τους ώστε να μην συγχωνευτεί η ομάδα με τον Ηρακλή. Στη συνάντηση αυτή που έγινε στο δημαρχείο της Καβάλας ήταν όλοι οι αρμόδιοι φορείς θέλοντας να χαράξουν την κοινή τους γραμμή εναντίον της οικογένειας Ψωμιάδη που έχει αποφασίσει να πάρει την ομάδα και να την πάει στη Θεσσαλονίκη.
Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε να κατατεθεί ψήφισμα στη βουλή από τον βουλευτή Καβάλας, Δημήτρη Παπουτσή.
Στη συνάντηση, παρόντες ήταν, ο δήμαρχος της πόλης Κωστής

Σιμιτσής, ο βουλευτής και υφυπουργός Υγείας, Μιχάλης Τιμοσίδης, οι βουλευτές, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Δημήτρης Παπουτσής, Σάββας Εμινίδης, ο αντιπεριφερειάρχης, Αρχέλαος Γρανάς, εκπρόσωποι των Παλαιμάχων της Καβάλας, εκπρόσωποι των οργανωμένων φιλάθλων και απλοί φίλαθλοι. Ο δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής, καταφέρθηκε εναντίον της οικογένειας Ψωμιάδη: "Η πόλη γίνεται φτωχότερη, κάποιοι κοροϊδεύουν την κοινωνία, όμως εμείς δε μπορούμε να τα ανεχτούμε όλα αυτά. Τα καταδικάζουμε όλοι. Ο ΑΟΚ δεν είναι ούτε ένα ΑΦΜ, ούτε μία επιχείρηση την οποία ο καθένας την παίρνει και την πάει όπου θέλει. Η Πολιτεία έχει τώρα την ευκαιρία να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο και να καθαρίσει αυτή την κόπρο. Δεν πρέπει να βουλιάξει το καραβάκι του ΑΟΚ, στα θολά νερά."
Το είδα ΕΔΩ

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: