ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο ΠΑΟΚ

Από τη Γερμανία η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Ελλάδα, χωρίς τον Λάζλο Μπόλονι. Παράλληλα, προβληματισμός υπάρχει στην ομάδα, λόγω των τραυματισμών των Φωτάκη, Ιβιτς, Σαλπιγγίδη που προέκυψαν.
Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ πέταξε για την Γαλλία, όπου βρίσκεται η οικογένειά του και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, όταν και θα συνεχιστεί η προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά».
«Έγινε πάρα πολύ καλή, σκληρή, δυνατή δουλειά στην Ολλανδία. Οι τραυματισμοί είναι στο πρόγραμμα. ήρθε ο καιρός να φανούν τα αποτελέσματα της δουλειάς που πραγματοποιήθηκε», δήλωσε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" ο Παντελής Κωνσταντινίδης και συνέχισε:
«Για τους τραυματίες θα είμαστε σίγουροι από αύριο. Έχουμε αξιολογήσει τα πράγματα στην Ολλανδία. Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις για να είναι η ομάδα έτοιμη για τις ευρωπαϊκές και τις εντός συνόρων υποχρεώσεις της. Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι στη Γερμανία είπε ο προπονητής ότι κάποια παιδιά τον απογοήτευσαν. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να σταθεί η ομάδα πολύ καλά στο γήπεδο. Υπάρχει περίπτωση να γίνει φιλικό παιχνίδι το Σάββατο».
Αύριο, αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του Γιώργου Γεωργιάδη.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: