ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Σύρος: Για να αποφύγει τον έλεγχο πάτησε τον τροχονόμο!

Ο άτυχος τροχονόμος νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο του νησιού...
Όλα έγιναν το πρωί της περασμένης Πέμπτης (21-07-2011), σε δρόμο της Ερμούπολης. Ο 33χρονος τροχονόμος, είδε ένα αυτοκίνητο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και του έκανε σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός όμως, ήταν αποφασισμένος να μην σταματήσει...
Πάτησε το γκάζι και έπεσε πάνω στον τροχονόμο με το αυτοκίνητο του, παρασύροντας και τραυματίζοντάς τον σοβαρά! Στη συνέχεια σηκώθηκε και έφυγε σαν κύριος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των αυτοπτών μαρτύρων.
Ο αστυνομικός που σφάδαζε στους πόνους, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σύρου, όπου νοσηλεύεται με σοβαρά
τραύματα. Αμέσως μετά τον τραυματισμό του, οι συνάδελφοί του από το αστυνομικό τμήμα της Ερμούπολης ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες για να εντοπίσουν τον ασυνείδητο δράστη, που είχε προλάβει να διαφύγει.
Τελικά την Παρασκευή (22-07-2011) το αυτοκίνητο που προκάλεσε τον τραυματισμό, εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένο πίσω από ερειπωμένα οικήματα στην Ερμούπολη και διαπιστώθηκε ότι ανήκει σε έναν 37χρονο κάτοικο του νησιού.
Ο ασυνείδητος οδηγός βρέθηκε στο σπίτι του και συνελήφθη παρουσία του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο. Πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη, την ώρα που ο άτυχος τροχονόμος προσπαθεί να συνέλθει από τα τραύματά του...
www.newsit
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: