ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ποιά είναι τα "όχι" της θαλάσσιας βόλτας ...

΄Οχι στα ψεύτικα νύχια, όσο καλά κολλημένα κι αν είναι. Πάντα την πιό ακατάλληλη στιγμή σπάνε !
Ειδικά μέσα στο νερό ! Όσο κοντά στο φυσικό σχήμα και αν σας τα έχουν φτιάξει, δεν παύουν να είναι τριπλάσια σε πάχος από τα κανονικά και να φαίνονται ψεύτικα.


΄Οχι στο ψεύτικο μαλλί. Αυτό το κομμάτι μαλλιών που εξέχει εκεί που τελειώνουν τα κανονικά μαλλιά των κοριτσιών και συνήθως διαφέρει δύο, χρωματικούς τόνους απ’ το σύνολο, δεν φαίνεται αληθινό ! Ειδικά όταν βραχεί φαίνεται πιό έντονα, η ένωση με το φυσικό μαλλί, σαν κόμπος!


Οχι τακούνια στην άμμο! Ο Θεός δεν μας έκανε όλες 1.90! Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι στην αμμουδιά , πρέπει να βάλουμε 12 πόντους τακούνι και να περπατάμε σαν ξυλοπόδαροι σηκώνοντας άμμο στο πέρασμά μας! Ακόμα και αν ο σύντροφος είναι αρκετούς πόντους ψηλότερος.....δεν πειράζει ας είμαστε εμείς πιό κοντές !


Οχι στα προκλητικά μαγιό. Σε παραλίες με οικογένειες, κουβαδάκια, μωρά και ηλικιωμένους δεν είναι ωραία, τα μαγιό, που προκαλούν !


Οχι στο Μακιγιάζ στην παραλία. Εντάξει , βαφόμαστε όταν πηγαίνουμε για μπάνιο, αλλά με αδιάβροχα καλλυντικά και όσο λιγότερο γίνεται. Απαραίτητη είναι, η αδιάβροχη μάσκαρα, και το αδιάβροχο lip gloss.


΄Οχι, στα στενά ανδρικά μαγιό! Θέλει πολύ προσοχή, διότι σε κάθε όμορφη θέα, τα αποτελέσματα, μάλλον θα σας κάνουν να κοκκινήσετε!
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: