ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΙΘΑΚΗ: Οι φωτογραφίες του Δημάρχου με τα μοντέλα...

Και ποιος δεν έμαθε την περιπέτεια του δημάρχου Ιθάκης Γιάννη Κασσιανού, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες του ΣΔΟΕ και του Λιμενικού Σώματος ενώ είχε επιβιβαστεί σε σκάφος με 30 καλλονές -υποψήφιες για την ανάδειξη της Μις Τουρισμός 2011!
Σε εκείνη την περιπέτεια αυτόπτες μάρτυρες ήταν Πατρινοί. Πρόκειται για τον Θανάση και Ηλία Λαμπρόπουλο αλλά και φίλους τους, οι οποίοι είχαν μεταβεί με ιστιοφόρο στο νησί.
Έτσι, είδαν μπροστά στα μάτια τους τη σύλληψη του δημάρχου με το πολυτελές σκάφος του, το οποίο όμως είχε δεσμευτεί από το ΣΔΟΕ (το συμβάν έγινε κοντά στο νησάκι Άτοκος στα ανοιχτά της Ιθάκης).
Στο τέλος, τα καλλιστεία έγιναν στο Λουτράκι, αλλά στην Πάτρα, στο πλαίσιο του πάρτι με τον τίτλο «αλαλούμ» που διοργανώθηκε στις 7 Ιουλίου σε παραλιακό κλαμπ, η «περιπέτεια» του δημάρχου ενέπνευσε τους διοργανωτές. Κάποιοι τύπωσαν μπλουζάκια με το σύνθημα: «Ήμουν κι εγώ στο κότερο», άλλοι το «Κάτω τα χέρια από τον δήμαρχο Ιθάκης». Το τι έγινε στο πάρτι... δεν περιγράφεται!
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο δήμαρχος είχε συλληφθεί και το 1995 σε ξενοδοχείο της Αθήνας ενώ περίμενε μια Βραζιλιάνα συνεργάτιδά του, η οποία πιάστηκε στο αεροδρόμιο καθώς είχε κρύψει κοκαΐνη στα τακούνια των παπουτσιών της! Τότε καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών, ενώ στο παρελθόν είχε καταδικαστεί αρκετές φορές για υπεξαίρεση και χρέη προς το Δημόσιο.

Φωτό ντοκουμέντο: Ο Δήμαρχος Ιθάκης με τα μοντέλα

Η παρέα των Πατρινών πάνω στο κότερο

Με τον δήμαρχο Ιθάκης

Τα μπλουζάκια στο πάρτι

Οι αδελφοί Λαμπρόπουλοι με τη Μις Τουρισμός
dete.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

1 σχόλιο:

Σάββας είπε...

Άντε! Νέος Μπερλουσκόνι μας βρήκε :). Την καλησπέρα μου. Να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!