ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Πέθανε μετά από εγχείρηση σε… δάκτυλο του ποδιού του!

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν μερικές μέρες στην Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου από συγγενείς του 36χρονου Αφαντενού Βασίλη Νικολή του Αλεξάνδρου, που υπέκυψε αιφνιδίως από πνευμονική εμβολή ενώ νοσηλευόταν επί 7ήμερο καθώς είχε υποβληθεί σε εγχείρηση για την αντιμετώπιση σπασίματος σε μετατάρσιο οστό στο πόδι (πάνω από το πρώτο δάκτυλο)!!
Ο 36χρονος, έγγαμος, κάτοικος εν ζωή Αφάντου, είχε εμπλακεί συγκεκριμένα σε τροχαίο ατύχημα επι της Οδού-Λίνδου στην διασταύρωση προς Λαδικό, οδηγώντας μοτοσυκλέτα, την 14η Ιουνίου 2011 και τραυματίστηκε και στα δύο πόδια.

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και βρισκόταν σχεδόν σε κατάσταση ακινησίας ενώ μετά την εγχείριση, όπως δηλώθηκε αρμοδίως, του χορηγείτο ικανή ποσότητα αντιπυκτικού φαρμάκου καθώς ήταν παχύσαρκος αλλά έπασχε και από ζακχαρώδη διαβήτη.
Το απόγευμα της 22ας Ιουνίου 2011 αναπάντεχα ο 36χρονος υπέκυψε από θρόμβο που δημιουργήθηκε στους πνεύμονες του με αποτέλεσμα την έκρηξη των οικείων του από τον αδικαιολόγητο αιφνίδιο θάνατό του.
Αρμοδίως δηλώνεται από το νοσοκομείο ότι είναι ασύνηθες αλλά όχι περίεργο να εκδηλώνεται ένα τέτοιο μετεγχειρητικό φαινόμενο σε ασθενείς με το ιστορικό του 36χρονου.
Οι οικείοι του μετά από εισαγγελική παρέμβαση, μέσω του πληρεξουσίου τους δικηγόρου κ. Ν. Πέρρου, εξασφάλισαν χθες την παρουσία του ιατροδικαστή και τεχνικού συμβούλου της οικογένειας κ. Συμεών Μεσογίτη κατά τη διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής.
Ο θάνατος του αποδίδεται σε πνευμονική εμβολή και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας αναμένει τα αποτελέσματα της ιστολογικής και τοξικολογικής εξετάσεως προκειμένου να διαπιστώσει εάν η ποσότητα του αντιπυκτικού φαρμάκου που εχορηγείτο στον 36χρονο ήταν επαρκής αλλά και για να ελεγχθεί ποια άλλα φάρμακα του χορηγούσαν οι θεράποντες ιατροί.
Το δημοτικό διαμέρισμα Αφάντου έχει βυθιστεί στο μεταξύ στο πένθος καθώς ο 36χρονος και η οικογένεια του είναι ιδιαίτερα αγαπητοί. Είναι αδύνατο για τον κοινό νου να δικαιολογηθεί ο θάνατος του 36χρονου μετά από εγχείριση στο δάκτυλο του ποδιού του ενώ οι φήμες δίνουν και παίρνουν.
Σε κάθε περίπτωση η οικογένεια είναι αποφασισμένη να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και αν προκύψουν από την έρευνα του τεχνικού τους συμβούλου ευθύνες αυτές να αναζητηθούν και να επιβληθούν σε όλους τους υπαίτιους, οι προβλεπόμενες κυρώσεις.
dimokratiki.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: