ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Καύσωνας έως και την Τρίτη

Υψηλές θερμοκρασίες προβλέπονται έως την Τρίτη, σύμφωνα με το σημερινό δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Μικρή υποχώρηση θα έχουμε στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από την Τετάρτη.
Σήμερα, στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και Ανατολική Πελοπόννησο, το θερμόμετρο θα φτάσει τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Ελλάδα, τους 38.
Το Σάββατο, ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 39 με 40 βαθμούς στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία την Ανατολική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο. Στη Δυτική Ελλάδα, δεν θα ξεπεράσει τους 38. Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τη Νότια Κρήτη, η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά τους 36 βαθμούς Κελσίου.
Την Κυριακή, στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο, η μέγιστη τιμή θα είναι 38 βαθμοί. Στη Δυτική Ελλάδα,36.
Τη Δευτέρα, η Ανατολική Στερεά και η Ανατολική Πελοπόννησος θα έχουν 38-40 βαθμούς. Τα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και η Νότια Κρήτη τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου.
Την Τρίτη, στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Δυτική Ελλάδα, το θερμόμετρο θα δείξει και πάλι 38-39 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και Ανατολική Πελοπόννησο, 38 με 40. Στα νησιά Ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, 36 με 38 βαθμούς Κελσίου.
Δείτε περισσότερα θέματα 

1 σχόλιο:

aqsa είπε...

Dawn,Jang,Nawaiwaqt,Express Jobs ads in Pakistan with all paper admission,careers and Classified Ads. http://allpkjobz.blogspot.com provides all Ads for University,college,business and jobs in Pakistan as daily from dawn news paper and Jang newspaper