ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Copa America 2011: Χιλή – Βενεζουέλα 1-2 (video)

Στο «del Bicentenario» του San Juan, στον τέταρτο προημιτελικό του Copa America 2011, η Βενεζουέλαεπικράτησε με 1-2 της Χιλής και πέρασε στα ημιτελικά. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Vizcarrondo στο 34’ και Cichero στο 80’, ενώ για τη Χιλή είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Suazo στο 69’.
Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 20λεπτο, οι παίκτες της Βενεζουέλας άρχισαν σταδιακά να αποκτούν αυτοπεποίθηση και να ανεβάζουν την απόδοσή τους. Μάλιστα η ομάδα του Cesar Farias ήταν τυχερή καθώς ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη καλή ευκαιρία της στο ματς με τον Vizcarrondo στο 34’. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν έγινε κάτι άξιο αναφοράς και έτσι το 0-1 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη η Χιλή μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη να ισοφαρίσει και στο 55’ έφτασε πολύ κοντά στο 1-1 με τους αμυντικούς της Βενεζουέλας να απομακρύνουν πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Isla, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το δοκάρι είπε «όχι» στον Suazo. Στο 58’ ήταν η σειρά του Valdivia να σημαδέψει το δοκάρι, αλλά η πίεση των παικτών του Claudio Borghi απέδωσε τελικά καρπούς στο 69’ με τον Suazo. Η Βενεζουέλα δεν είχε πει

όμως την τελευταία της λέξη και στο 80’ κατόρθωσε με τον Cichero να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, να το διατηρήσει μέχρι το τέλος και να σφραγίσει έτσι την είσοδό της στα ημιτελικά. Να αναφερθεί ότι οι δύο αντίπαλοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω των αποβολών των Medel (82’) και Rincon (90+4’).
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Χιλή: Bravo, Contreras, Ponce, Jara (60’ Paredes), Isla, Medel, Carmona (46’ Valdivia), Vidal, Jimenez (83’ Munoz), Sanchez, Suazo
Βενεζουέλα: Vega, Rosales, Perozo, Vizcarrondo, Cichero, Gonzalez (89’ Moreno), Lucena, Rincon, Arango, Maldonado (63’ Seijas), Fedor (59’ Rondon)
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης Χιλή – Βενεζουέλα 1-2

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: